Gerard Pique a explicat care este motivul pentru care nu s-a căsătorit cu Shakira


Shakira și Gerard Pique formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul internațional.  Deși sunt împreună de peste 11 ani și au doi băieți împreună, cei doi îndrăgostiți nu au ajuns până acum în fața altarului și nici nu intenționează s-o facă prea curând.


Invitat la podcastul The Overlap, al lui Gary Neville,  fundaşul central al echipei FC Barcelona a făcut și câteva dezvăluiri despre viața personală. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gary Neville (@gneville2)

"Nu, nu sunt căsătorit. Asta este mentalitatea ei. Dar îmi place cum suntem acum. Avem doi copii, de 9 și 7 ani, funcționăm bine ca un cuplu. Nu e nevoie să fim căsătoriți. Este în regulă așa!”, a subliniat Gerard, potrivit Daily Star.

Prezentatorul l-a întrebat în glumă dacă nu cumva a cerut-o pe Shakira, iar artista a refuzat cererea în căsătorie. “Nu, nu, nu! Ți-aș fi spus! Nu am o problemă cu asta”, a răspuns râzând fotbalistul. 

Gerard a mărturisit că Shakira nu gătește: "Avem un bucătar șef care se ocupă de asta!".

Shakira și Gerard Pique sunt împreună din 2011. Primul băiețel al cuplului a venit pe lume în 2013 și a fost botezat Milan. Doi ani mai târziu s-a născut și frățiorul lui, Sasha. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Shakira (45 de ani) și Gerard Pique (35 de ani) sunt născuți în aceeași zi, însă îi despart zece ani. 

Fotografii: Getty Images

related posts

Modifică setările cookies