Gerard Pique a izbucnit în lacrimi la întâlnirea cu Shakira! De ce s-a prăbușit emoțional fostul partener al artistei


Despărțirea dintre Shakira și Gerard Pique a șocat pe toată lumea, iar sentimentele care au încercat-o pe artistă sunt greu de explicat în cuvinte. În timp ce mulți știu că Shakira a fost cea care a suferit cel mai mult după ce a fost înșelată, presa spaniolă notează că Pique ar fi mult mai instabil emoțional decât aceasta.


După 12 ani de relație, celebra cântăreață și fostul fotbalist de la FC Barcelona au decis să se despartă. Totul a pornit după ce Gerard Pique a înșelat-o pe artistă, ajungând astfel să comunice doar prin intermediul avocaților. După mai multe discuții, cei doi au stabilit ca Milan (9 ani) și Sasha (7 ani) să se mute împreună cu mama lor într-o vilă spectaculoasă din Miami.

Totuși, presa spaniolă notează că fostul partener al artistei este încă foarte afectat de tot ce s-a întâmpat în ultimele luni, ba chiar că a izbucnit în lacrimi la ultima întâlnire pe care a avut-o cu Shakira.

„Pique era mai instabil decât fosta lui parteneră, care era mai distantă și rece. Vorbind cu Shakira și avocații ei era ca și cum vorbeai cu un perete. Nu cedau și nici nu aveau de gând să cedeze.

Cu toată tensiunea din casă, fostul fotbalist a profitat de oportunitatea de a ieși în grădină să ia o gură de aer. A intrat apoi cu capul plecat și a mers în bucătărie cu Shakira, lăsând avocații în sufragerie. Atunci, Pique s-a prăbușit (n.r. emoțional). Singur cu cea care i-a fost parteneră timp de 12 ani și mama copiilor săi, nu a mai putut stăpâni presiunea și a izbucnit în lacrimi. Pique ar fi transmis că nu înțelege intransigența cântăreței, dar pentru binele copiilor lui a spus că nu are de gând să se mai opună. Artista l-ar fi consolat pentru câteva minute cu o îmbrățișare”, notează Marca, potrivit ProSport.

Sursă foto: Getty

related posts

Modifică setările cookies