Gest șocant: Doi români au furat mâna unui mort, pentru că nu i-au putut sustrage bijuteriile


Doi tineri din Mehedinți au fost condamnați la 11 luni de închisoare după ce au decis să profaneze un mormânt al unei asistente medicale care a murit în 2015 în urma unui accident de circulație.


Potrivit jurnaliștilor de la Adevărul, cei doi bărbați au decis în 2020 să fure bijuteriile femeii moarte, însă, pentru că nu au reușit să i le sustragă după ce au deschis sicriul, i-au luat mâna cu totul!

„Ne-am trezit cu poliţia la uşă şi ni s-a spus că mormântul fiicei mele a fost profanat. Ne-au întrebat câţi bani am pus în sicriu, cu ce bijuterii am înmormântat-o. Nu mai ştiam nimic, câţi bani i-am pus, i-am pus parcă între 50 şi 100 de lei, mai mult nu, a avut un colier, cercei, brăţară şi un inel. Mi-au spus că i-au luat mâna cu totul, cu brăţara şi inelul. Este groaznic, cum să se întâmple una ca asta”, a spus mama femeii decedate.

Oamenii legii au dezvăluit că totul s-a aflat după ce unul dintre inculpați s-a lăudat după ce s-a îmbătat că a furat bijuteriile unui mort, după ce a aruncat mâna acestuia într-un canal.

Sentința primită de cei doi bărbați din Mehedinți nu este definitivă, urmând ca pe 6 septembrie să afle cât timp vor petrece după gratii.

foto: Shutterstock

Vezi și: Wine Trips Romania – Ep.3 Povestea Cramei Viile Metamorfosis

related posts

Modifică setările cookies