Gestul pe care Anahi l-a făcut chiar în ziua nunții lui Dulce Maria. Nimeni din foștii membrii trupei RBD nu au fost alături de ea


Au împărțit același platoul timp de ani de zile, au colindat intreaga lume cu concertele trupei RBD, iar in ziua nunții Dulce Maria a fost singură, pentru că nici un fost coleg nu i-a fost alături. Anahi însă... a făcut un gest care i-a uimit pe fani! 

Tag-uri:

Dulce Maria este deja o femeie căsătorită, și a avut o nuntă demnă de o telenovelă! 

Din imaginile publicate pe rețelele de socializare sau de publicația "Despierta America", se poate vedea ce nuntă de vis a avut actrița de origine mexicană. 

Nici iubitul nu s-a lăsat mai prejos! A arătat că un adevărat prinț, într-un costum elegant de culoare albastru închis. 

Din păcate nici un fost membru al trupei care a scris istorie pentru Televisa nu s-a aflat alături de cântăreață. Nu știm adevăratele motive pentru care nici Anahi, Maite, Christopher, Christian sau Alfonso n-au luat parte la ceremonie. 

Anahi însă a șocat pe toată lumea!

După mai multe articole în care s-a speculat faptul că în perioada de glorie a trupei RBD, Dulce și Anahi erau într-o rivalitate continuă, aceasta a postat un mesaj public pe rețelele de socializare prin care își exprimă cele mai bune gânduri pentru Dulce Maria. 

"Îmi doresc să ai o viață plină de fericire iar dumnezeu să va binecuvânteze familia pe care începând de astăzi o formați", a scris fosta "Mia Colucci" către "Roberta". 

 

 

 

FULLSCREEN
Gestul pe care Anahi l-a făcut chiar în ziua nunții lui Dulce Maria. Nimeni din foștii membrii trupei RBD nu au fost alături de ea
  • /

related posts