Gică Hagi împlinește azi 54 de ani. Ce cadouri spune că a primit de ziua lui


Regele împlinește azi 54 de ani.


Hagi a fost întrebat de gsp.ro care sunt cele mai frumoase cadouri pe care le-a primit azi. Regele a spus, candid, că unele dintre cele mai frumoase cadouri pe care le-a primit sunt prietenii, lumea care îi e alături, copiii, soția și clubul de fotbal pe care îl conduce.

Mai jos redăm declarația integrală a lui Hagi, preluată de pe gsp.ro: 

„Ziua în care m-am născut este cel mai frumos cadou pentru mine, le mulțumesc părinților. Celelalte cadouri sunt prietenii, lumea de lângă mine, dar și cele mai importante, soția și clubul. Soția, care mă suportă, mă susține în tot ceea ce fac.

Îi mulțumesc public încă o dată că este cu mine. Iar echipa, academia și clubul, chiar dacă mai am momentele în care mă supăr, mi-au adus atâtea satisfacții în acești 10 ani! Sunt un om împlinit la vârsta pe care o am, am făcut multe ca sportiv, iar acum și ca proprietar.

Sunt mulțumit de munca pe care am făcut-o, împreună cu toți ceilalți din club, care m-au ajutat și m-au sprijinit ca să ajungem să avem aceste performanțe. Fotbalul este viața mea, voi fi întotdeauna bucuros când sunt lângă el, îl văd, îl joc, îl antrenez, îl comentez!”, a mărturisit Gică Hagi.

Mesajul Kirei

Probabil cel mai frumos mesaj pe care l-a primit Regele de ziua lui a fost cel al fiicei lui, Kira.

Kira a publicat pe contul ei de Facebook o fotografie în care apare alături de tatăl ei.

„La mulți ani, tată! Love you to the moon and back!", a scris Kira.

Kira, fiica lui Hagi, îl face foarte mândru pe Rege

Recent, fiica lui Gică Hagi a primit un rol în producția "Între chin şi amin", un film despre experimentul Piteşti, regizat de Toma Enache, care va fi lansat în România anul viitor.

Kira nu dă interviuri des, dar a povestit totuși pe Facebook ce a însemnat pentru ea experienţa filmărilor.

"Am avut ocazia să fac parte dintr-un proiect datorită căruia simt că am crescut brusc cu 20 de ani. Este vorba despre un film care are ca temă experimentul de la Piteşti, unde s-au întâmplat lucruri atât de cumplite. Abia acum am înţeles dimensiunea acelei tragedii. Nu sunt eu foarte verbală, dar aş vrea să le mulţumesc aici regizorului, Toma Enache, şi soţiei sale, producător şi scenarist, Cătălina Enache, actorilor şi echipei care m-au făcut să mă simt pe platouri ca într-o familie", a scris Kira.

Kira Hagi are 22 de ani și a absolvit New York Film Academy. 

related posts

Modifică setările cookies