Gigi Becali, oprit de poliție după ce a ieșit din casă fără adeverință! Cum a reacționat și ce a pățit afaceristul


În ultimele săptămâni, Gigi Becali a dezvăluit destul de des în presă că a făcut foarte multe acte caritabile și a ajutat managerii de spitale și statul așa cum a putut el mai bine pentru a lupta împotriva coronavirusului.


După cum a declarant chiar el, afaceristul a donat spitalelor echipamente medicale, dar le-a oferit și hrană medicilor, ba mai mult decât atât, la clinica lui se fac teste pentru a se descoperi persoanele infectate cu virusul ucigaș care a fost descoperit pentru prima dată în luna decembrie a anului trecut în orașul chinezesc Wuhan.

Din cauza răspândirii rapide a noului coronavirus în întrega lume, cât și în România, autoritățile din țara noastră au decis în urmă cu aproximativ o lună că locuitorii țării nu mai au voie să iasă din case fără o declarație pe propria răspundere în care să precizeze de ce și-au părăsit locuința.

Pentru că a facut mai multe acte caritabile, Gigi Becali a considerat că poate ieși din casă fără a avea asupra lui o declarație pe propria răspundere, astfel că patronul celor de la FCSB a ajuns în centrul atenției.

Zilele trecute, afaceristul a fost oprit de oamenii legii, însă nu a fost amendat, chiar dacă nu avea asupra lui declarația. „M-au oprit să mă verifice, mi-au cerut declaraţia. Nu aveam nicio declaraţie. Păi, ce-i aia, ce să fac? Eu fac declaraţie pentru mine? Să-mi semnez singur? Eu sunt patron, angajator, eu nu mă duc la muncă. Eu ies să fac doar binefaceri: dau bani pentru combinezoane, pentru echipamente, pentru măşti, ajut spitale, ajut biserici. Eu mă duc să fac voluntariat pe vreme de criză. Voluntariat pe banii mei. Cum să îi spui lui Gigi Becali: «Unde te duci?»”, a spus patronul de la FCSB la o televiziune de știri.

Sunat de cei de la ProSport pentru a clarifica unele aspect legate de fotbal, Gigi Becali a răspuns în stilul caracteristic: „De la ora 09.00 îmi tot sună telefonul. Diferiți manageri de spitale, dar și foarte mulți oameni îmi tot solicită ajutorul. Tu vrei să vorbim de fotbal?”.

Vezi și: Un cântăreț anonim, pe primul loc în Trending - Trending Review cu Daragiu - Episodul 24

related posts

Modifică setările cookies