Gigi Becali vrea să ia o decizie radicală: “Dacă nu pot, plec din țară”


În urmă cu mai mult timp, Gigi Becali a petrecut câțiva ani după gratii, iar acum patronul de la FCSB ar putea ajunge din nou la pușcărie, fiind anchetat de DNA.

Tag-uri: #Gigi Becali

Din câte se pare, afaceristul este acuzat, alături de nepotul său Vasile Geambazi, de spălare de bani și supraevaluare frauduloasă, ca urmare a achiziției unui teren din Voluntari.

Deranjat că procurorii nu îi dau pace, Gigi Becali a afirmat la PRO X că vrea să ia o decizie radicală: să își ia cetățenie în altă țară sau chiar să părăsească definitive România.

“Îmi iau cetățenie din altă țară. În România îmi dau doar drept de ședere și de semnătură. Aici doar o să stau. Eu nu am făcut nimic, dar procurorul mă acuză de spălare de bani. Eu eram în pușcărie și procurorul zicea că știu prețurile terenurilor, că sunt doctor în terenuri. Trebuia să mă duc la ÎCCJ și să spun să nu dea bani mulți nepotului meu? Să evadez din pușcărie ca să fac asta? Ăștia sunt ca râia. Chiar dacă nu faci nimic, nu scapi de ei. Când speli bani, îți rămâne și ție ceva. Mie ce mi-a rămas? Sunt acuzat că am schimbat lei în euro și i-am pus în alt cont. Cică am spălat bani. Nu poți să pui lei și euro în același cont! Banca mută banii. Și eu sunt acuzat de spălare de bani. Vă dați seama în ce țară trăim? Procurorul are mintea întunecată de la răutate. Dar îl pun eu la punct. Dacă nu pot, plec din țară”, a spus Gigi Becali la PRO X.

Vezi și: Familia, comoara lui Gigi Becali

related posts