Gimnasta invinsa de Sandra Izbasa in finala de la sarituri a ajuns de rasul internetului. Vezi cum isi bat joc americanii de ea


Invinsa de Sandra Izbasa in finala olimpica de la sarituri, McKayla Maroney are motive in plus pentru a fi suparata.


Imaginea cu americanca suparata in momentul in care i era acordata medalia de aur Sandrei Izbasa a facut inconjurul lumii, iar conationalii ei nu au ratat oportunitatea pentru a-i taxa atitudinea fara fair-play pe care a afisat-o la ceremonie.

Chiar daca nu a declarat ca nu merita medalia de aur, expresia de pe chipul McKaylei a inlocuit toate incercarile sale de a parea multumita cu situatia.

Pe retelele de socializare si pe mai multe bloguri din SUA au aparut imediat reactii legate de atitudinea americancei, motto-ul "McKayla nu este impresionata" urcand imediat in topul cautarilor. Si, pornind de la acesta, cei de la hollywoodreprorter.com au realizat o serie de imagini in care McKayla apare in ipostaze incredibile si... nu este impresionata.  

Vezi toate pozele aici

sursa foto: hollywoodreporter

Citeste si: Prima LOVITURA pentru Kristen Stewart: vezi ce a patit actrita dupa ce l-a inselat pe Robert Pattinson

Citeste si: "Parca plutesc de fericire". Vezi cine este si cum arata barbatul care i-a cucerit inima Catalinei Ponorrelated posts