Gimnasta Larisa Iordache a îmbrăcat uniforma de polițist: „Vă rog să stați în casă”


Toți angajații Ministerului Afacerilor Interne au fost chemați la datorie în ultimele zile, iar printre aceștia se află inclusive sportivii de la CS Dinamo București, club care se află în subordinea ministerului.


Gimnasta Larisa Iordache, multiplă medaliată olimpică, mondială și europeană, a postat pe Instagram câteva filmulețe și fotografii în care apare în uniforma de polițist, afirmând că așa va apărea în următoarea perioadă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LARISA IORDACHE ????????♀️ (@larisa_iordache) on

„Am schimbat costumul de gimnastică în uniforma de poliție pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal. Trebuie să înțelegem că este cel mai bine să stăm în casă. Toți oamenii care în perioada aceasta dificilă sunt la muncă sunt puși în pericol. Pentru a opri acest virus trebuie să ne gândim și la cei din jurul nostru. Așa că eu vă rog să stați în casă și să aveți grijă de sănătatea voastră”, a scris Larisa Iordache în dreptul unei fotografii.

În vârstă de 23 de ani, sportiva a fost pusă la zid de unii fani, cărora a ținut neapărat să le răspundă: „Vă rog din suflet, citiţi mesajul din descrierea pozei cu atentie şi nu mai jigniţi! Este urât să jigniţi şi să faceţi un om în toate felurile şi voi să staţi în casă sau să vă plimbaţi pe stradă fără să vă pese de cei din jurul vostru! Este uşor să criticaţi o persoană, dar să spui o vorbă bună e mai greu. Comentariile nu sunt obligatorii dacă sunt într-un mod negativ. Nu trebuie să facem un număr de comentarii şi să vă vărsaţi supărarea pe pagina mea sau la pozele pe care le postez. Acest mesaj este pentru personele care scriu comentarii urâte, fără să realizeze că jignesc prin ceea ce scriu”.

foto: Instagram Larisa Iordache; Getty Images

Vezi și: Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 3: Dupa ce a apărut la braţ cu un alt bărbat, unii români i-au dorit moartea

  • Gimnasta Larisa Iordache a îmbrăcat uniforma de polițist: „Vă rog să stați în casă”
Modifică setările cookies