Gina Pistol: "Am plâns toată dimineața, împlinesc 40 de ani pe acest Pământ și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea"


Gina Pistol împlinește azi 4 decenii de viață, e mai frumoasă ca oricând, și, mai ales în calitate de viitoare mămică, e mai fericită ca niciodată.


În plus, Gina a avut parte de cea mai frumoasă surpriză de ziua ei:

“Am plâns toată dimineața pentru că astăzi fac 40 de ani, împlinesc 40 de ani de viață pe acest Pământ și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea. M-am trezit pe o muzică superbă. În living aveam un cvartet de coarde care a cântat melodia din «Parfum de femeie», superbul tango din film, apoi un vals. Vă dați seama că abia eram trezită din somn, abia ieșită din baie și bineînțeles că am plâns", a povestit Gina Pistol pe Instastory. 

 

Într-un video publicat pe canalul său de YouTube, Smiley a confirmat la începutul toamnei că el şi Gina Pistol vor deveni părinţi pentru prima dată. Mai mult, cei doi au dezvăluit şi sexul copilului: va fi fetiţă, iar această perspectivă îi face pe amândoi extrem de fericiți. 

PUTEȚI URMĂRI UN INTERVIU EXCLUSIV OFERIT DE UN EPIDEMIOLOG DE LA HARVARD PENTRU PROTV PLUS:

FOTO: FACEBOOK GINA PISTOL

related posts

Modifică setările cookies