Gina Pistol îi pune la punct pe fanii care instigă la ură: „Să se ducă liniștiți”


În urmă cu aproximativ o lună, presa mondenă din țara noastră a anunțat că Gina Pistol ar fi gravidă, ea și Smiley așteptând primul lor copil.


Chiar dacă niciuna dintre cele două vedete nu a confirmat informația apărută pe internet, jurnaliștii de la Cancan au dezvăluit că vedeta ar fi însărcinată în patru luni și că va naște o fetiță.

Primul semn că tot ce a apărut în presă este adevărat l-a dat Gina Pistol în urmă cu doar câteva zile, când a anunțat pe Instagram, potrivit celor de la Fanatik, că trece printr-o perioadă frumoasă și că a decis să îi blocheze pe toți cei care jignesc și instigă la ură pe contul ei de pe celebra rețea de socializare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on

„Eu nu am o problemă cu cei care nu mă plac. Absolut deloc. La rândul meu, am antipatii și simpatii pentru anumite persoane. Însă mă deranjează atunci când răutatea gratuită și prostia se întâlnesc în același om. Nu-i înțeleg pe cei care caută nod în papură și aruncă cu pietre doar pentru simplul motiv că este cool să te exprimi liber, chiar dacă exprimarea asta liberă înseamnă jigniri și instigare la ură. Cu astea am eu o problemă. Dar trec printr-o perioadă atât de frumoasă încât, pentru binele meu, prefer să le blochez accesul la contul meu. Să se ducă liniștiți în neliniștea lor sufletească”, ar fi spus Gina Pistol.

foto: Instagram Gina Pistol; Instagram Smiley

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies