Gina Pistol și-a arătat burta de gravidă pe plajă, în Grecia. „Strălucești”


De când au confirmat zvonurile că vor deveni părinți, Gina Pistol și Smiley sunt mai relaxați. Cei doi au plecat în vacanță, în Grecia, cu cei mai buni prieteni ai lor, Ștefan Sprianu (Speak) și Ștefania Codreanu.


Gina Pistol și-a găsit liniștea după ce a aflat că sarcina decurge normal. Această veste i-a oferit curajul și încrederea necesare de a face public viitorul ei statut de mămică. Pentru prima dată de când a aflat că e însărcinată, vedeta și-a arătat burtica de gravidă, și a făcut-o în bătaia soarelui, pe o plajă din Grecia.

Iubita lui Smiley a pozat ca un copil „cu părul bălai” care iese afară să „râdă la soare”, doar-doar s-o îndrepta vremea. 

Sarcina e reală!!!! Strălucești @ginapistol”, a comentat antrenoarea de fitness Anca Bucur, de 6 ori campioană mondială la fitness.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol) on

Smiley și Gina au anunțat că vor deveni părinți printr-un vlog postat pe YouTube. Atunci, cei doi au vorbit despre importanța acestui mare pas din viața lor. Smiley a dat de înțeles că va fi tată de fată.

Tații de fete sunt victime totale. Sper să fiu și eu o figură autoritară pentru copil. Abia aștept. Deja m-am emoționat. E un om pentru care voi face orice. Din păcate, noi ne doream să afle oamenii de la noi personal. Eu sper să fiu ca tată cel puțin la fel de bun ca tatăl meu. Asta îmi doresc. Sper că voi fi permisiv atunci când trebuie și sever atunci când trebuie. Și cred că mă voi juca mult. Trebuie să mă joc cu păpuși. Asta e. Nu ne vom crește copiii după niște stereotipuri. Nu cred că fetele trebuie să se joace neapărat cu păpușile, iar băieții cu mașinile”, a spus Smiley în vlog.

Fotografii: @ginapistol/@smiley_omul

Vezi și VIDEO: Octavian Ciovică, îndrăgostit de Anna Lesko?

related posts

Modifică setările cookies