Giulia, „sora geamănă” a lui Tokyo din Casa de Papel. Cum a apărut vedeta pe Instagram


Giulia Anghelescu și-a surprins fanii de pe Instagram cu o imagine super hot! Vedeta apare cu o tunsoare bob dezordonat, iar fanii au comparat-o cu Tokyo din Casa de Papel.


Deși toată lumea o știe că blondă, Giulia le-a făcut o surpriză fanilor și a postat o imagine în care apare cu părul roșu ca focul. Cu o tunsoare messy – bob, cântăreața a fost comparată de admiratori cu cea mai sexy actriță din Casa de Papel – Tokyo.

Posesoarea unui corp perfect, Giulia și-a încântat fanii, în ultima perioadă, cu imagini sexy, în costum de baie. Cântăreața ar putea oricând să aibă o carieră de model. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s ???? time!

O postare distribuită de ???????????????????????? ???????????????????????????????????????? (@mygiulia) pe

„A trebuit să ajung la 35 de ani și să fac 2 copii ca să mă simt cu adevărat bine în pielea mea. Atât!”, le-a mărturisit cântăreața de curând fanilor ei de pe Instagram. Giulia primește zilnic sute de complimente pentru felul în care arată. Acuzată de unii fani că a apelat la operații estetice pentru a-și modifica forma nasului și pentru a-și mări sânii, aceasta a răspuns: „ Și datorită schimbărilor pe care le-am făcut mă simt mai bine în pielea mea!”.

related posts

Modifică setările cookies