Globurile de Aur 2020: ce ținute au purtat vedetele pe covorul roșu


Vedetele au vrut să aibă apariții memorabile la ediția din acest an a Globurilor de Aur, însă puține au reușit să se facă, cu adevărat, remarcate.


Majoritatea divelor de la Hollywood nu au riscat și au ales ținute “cuminți”, cu care să nu dea greș. Însă nici nu au impresionat. Jennifer Aniston a jucat “safe” cu o rochie neagră cu umerii goi, tip sirenă, în vreme ce Nicole Kidman a fost seducătoare într-o ținută roșie Versace, însă nu a ieșit din stilul ei clasic și elegant, cu care ne-a obișnuit de atâția ani.

Scarlett Johansson a fost una dintre puținele vedete care a ieșit în evidență în mod pozitiv, cu rochia ei roșie dramatică, creată de Wera Wang. 

Renée Zellweger și-a pus în valoare siluetă supla cu o rochie Armani, în vreme ce Charlize Theron a purtat o ținută Dior Haute Couture.

Cât despre Salma Hayek, cu siguranță nimeni nu s-a putut uita în ochii ei. În vârstă de 53 de ani, actrița a atras toate privirile cu decolteul ei natural impresionant. 

Jennifer Lopez a fost una dintre dezamăgirile serii, într-o rochie Valentino în care arata ca și cum ar fi ambalajul de la cadourile de Crăciun.

Saoirse Ronan a fost sexy într-o ținută  CELINE by Hedi Slimane.

 

Cate Blanchett a fost una dintre puținele atracții ale serii într-o ținută Mary Katrantzou.

 

Vezi ținutele purtate de vedete la Globurile de Aur 2020 în GALERIA FOTO de mai jos:

 

 

related posts

Modifică setările cookies