Graviduța Rihanna, într-o ținută super sexy la lansarea Fenty! Cum a apărut artista


Dacă s-ar face un top al celor mai sexy și îndrăznețe graviduțe din showbiz, Rihanna ar ocupa cu siguranță un loc fruntaș. 


De când a anunțat că va deveni mămică, artista în vârstă de 34 de ani iese tot mai “dezgolită” din casă. 

La fel a făcut-o și la lansarea noilor produse de make-up Fenty, care a avut loc la Ulta Beauty în Los Angeles. Rihanna a strălucit mai ceva ca un diamant, vorba cântecului ei. 

Cântăreața a purtat un top scurt, argintiu, care i-a pus în valoare bustul generos. Rihanna și-a accesorizat burtica de gravidă cu un lanț din pietre prețioase, iar în partea de jos a purtat o fustă mulată și strălucitoare, din paiete. 

Riri și-a prins părul într-o coadă de cal, a avut un make-up impecabil și a purtat bijuterii masive cu diamante și perle. 

Artista a radiat în fața fotografilor și și-a mângâiat burtica fără oprire. Riri și iubitul ei, A$AP Rocky, au anunțat că așteaptă primul lor bebe la începutul anului. De atunci, Rihanna nu ratează niciun eveniment monden și optează pentru ținute tot mai îndrăznețe. 

“În acest moment, îmi place să promovez idea de a fi sexy. Atunci când femeile rămân însărcinate, societatea tinde să le facă să își dorească să se ascundă, să nu mai fie sexy, să nu se simtă sexy... iar eu nu cred asta. Așa că încerc lucruri pe care poate nu aș fi avut curaj să le încerc când nu eram gravidă. Cu cât ținutele sunt mai decupate, mai mici, mai transparente, cu atât mai bine pentru mine”, a declarat Rihanna recent, când a participat la Săptămâna Modei de la Paris. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Secretul lui Zelensky

  • Graviduța Rihanna, într-o ținută super sexy la lansarea Fenty! Cum a apărut artista

related posts

Modifică setările cookies