Graziella Neves, apariție provocatoare pe Instagram: ‘A trebuit să dau zoom’


Brazilianca Graziella Neves a devenit senzația internetului într-un timp scurt, iar asta se datorează exclusiv postărilor incitante de pe rețelele sociale. Tânăra de 28 de ani din Rio de Janeiro este urmărită cu mare interes de bărbați, care dau zoom la toate pozele ei în costum de baie.


Cine vrea să știe cum se constuiește o comunitate de fani pe Instagram într-un timp scurt, să o întrebe pe Graziella Neves. Tânăra de 28 de ani este urmărită de peste 124.000 de admiratori, în mare parte bărbați, care sunt vrăjiți de fotografiile ei în care apare în costum de baie.

Cea mai recentă apariție a braziliencei a fost comentată intens de internauți, care au dezvăluit că nu s-au putut abține să nu dea zoom la fotografia care o înfățișează îmbrăcată sumar.

Doamne... aproape că am avut un atac de cord”, a scris un fan.

A trebuit să dau zoom”, a adăugat altul, în timp ce un admirator a considerat că „Cine dă zoom nu merge la Rai”. Sursa foto: @_grazineves

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Graziella Neves este absolventă a Facultății de Marketing și Business Management la Universitatea din Akron. În prezent lucrează la o firmă de care se ocupă cu organizarea spațiului din locuințe sau birouri.

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies