Grecoaica senzuală care i-a înnebunit pe britanici! Cum a apărut vedeta de la Love Island o petrecere modenă


În vârstă de 27 de ani, Antigoni Buxton i-a cucerit pe britanici după ce a apărut într-o ediție a reality show-lui Love Island. Posesoarea unor forme voluptoase, vedeta britanică cu origini grecești și cipriote, este una dintre preferatele paparazzilor.


Urmărită de aproape 700.000 de admiratori pe Instagram, Antigoni Buxton impresionează cu ținutele sale incendiare. Garderoba sexy a transformat-o într-una din cele mai vânate vedete de către paparazzi.

Tânăra a fost de curând la o petrecere mondenă, acolo unde outfitul ales a transformat-o în cea mai dorită femeie. Antigoni și-a făcut apariția într-o rochie verde, cu atât de multe decupaje, încât putea fi victima unui accident vestimentar la fiecare pas.

“Sincer, cum faci să stea rochia aia fix unde trebuie?”, a întrebat-o o fană pe Instagram.

Anul trecut, Antigoni a ajuns în paginile tabloidelor alături de tatăl său, care, la 58 de ani, arată absolut spectaculos. Paul Buxton este antrenor de fitness și adesea fac sport împreună. Paul a concurat în competiții de bodybuilding și impresionează cu fizicul său.

Mama ei nu este cu nimic mai prejos. Tonia Buxton, în vârstă de 55 de ani, este de profesie chef și apare în emisiuni tv cu rețelele ei delicioase. În plus, este și o femeie extrem de frumoasă.

Sursa foto: Profimedia, Instagram

  • Grecoaica senzuală care i-a înnebunit pe britanici! Cum a apărut vedeta de la Love Island o petrecere modenă
Modifică setările cookies