Gwen Stefani, desfigurată de operațiile estetice. Cele mai noi imagini i-au surprins pe fani


Împlinește în curând 53 de ani, însă în multe fotografii surprinse de curând nu pare trecută de 35. Gwen Stefani impresionează cu look-ul sau mereu fresh… însă până la un punct!


Cea mai recentă apariție a cântăreței i-a luat pe fani prin surprindere. Mulți dintre aceștia efectiv nu au recunoscut-o pe artistă într-o emisiune tv. 

“Este de nerecunoscut!”

“Arată total diferit de cum o știam!”

 

“Nu îmi vine să cred. Sunt fan Gwen de o viață și asta nu pare a fi ea!” 

Acestea sunt câteva din miile de comentarii de pe rețelele de socializare referitoare la schimbarea fizionomiei vedetei.

 

Deși este evident că a apelat la diverse proceduri estetice, Gwen Stefani nu a vorbit niciodată despre asta și spune că relația cu Blake Shelton o menține tânără.

Nu este prima oară când fanii o iau în colimator pe vedetă. Aceștia i-au mai reproșat și în trecut că și-a distrus chipul frumos. Gwen a stârnit o mulțime de controverse cu chipul său fresh la Premiile Grammy, în urma cu 2 ani. “99 la suta fillere, 1 la sută piele”-  au comentat fanii. “Fața lui Gwen Stefani e înghețată. Ce naiba și-a făcut? E de nerecunoscut! Păcat”, este un alt comentariu de pe rețelele de socializare.

“Pielea lui Gwen e atât de întinsă încât mă doare pe mine”, a scris altcineva.

related posts

Modifică setările cookies