Gwen Stefani, o mireasă atipică! Primele imagini de la nunta cu Blake Shelton


E oficial! Gwen Stefani s-a căsătorit cu Blake Shelton în weekend. Presa de peste Ocean a scris deja despre evenimentul care s-a desfășurat în mare secret, însă Gwen a confirmat totul după ce a postat primele imagini de la nuntă. 

 


Cum era de așteptat, frumoasa artistă a fost o mireasă atipică. Gwen Stefani a purtat o rochie albă, din tul, cu corset și extrem de scurtă în partea de jos. În picioare, cântăreața a optat pentru o pereche de cizme și n-a lipsit nici voalul de pe cap. Rochia aleasă de Gwen poartă semnătura creatoarei de modă Vera Wang.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

“3 iulie 2021. Ziua în care visele au devenit realitate. Te iubesc, Blake Shelton!”, a scris artista pe Instagram, lângă primele imagini de la eveniment. Cei doi au avut un tort de nuntă spectaculos.

Blake a fost extrem de elegant și a ales un costum negru, cu vestă, cămașă albă și papion. Blake Shelton nu este doar un tip extrem de talentat, ci și foarte chipeș. Revista People i-a acordat în 2017 titlul de “cel mai sexy bărbat în viață”. Potrivit editorilor revistei, artistul are “sex appeal, un simț al umorului ascuțit și o voce de înger”. Distincția l-a luat prin surprindere pe Blake Shelton, care a mărturisit că a acceptat titlul la insistențele lui Gwen. „Cred că aţi rămas fără opţiuni şi aţi spus: Wow! Uite pe cineva care este oarecum simetric. Am fost urât toată viaţa. Dacă pot fi sexy pentru un an, accept!“, a glumit Shelton. 

Nunta a avut loc la reședința lui Blake Shelton din Oklahoma, iar el a ajutat la construirea capelei unde a avut loc ceremonia. Tot la reședința din Oklahoma a și fost cerută de nevastă Gwen Stefani, în octombrie 2020. 

Gwen Stefani a mai fost căsătorită cu Gavin Rossdale, alături de care are doi copii. Cuplul a divorțat în 2016.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Oferta lecțiilor de supraviețuire în cartier împreună cu Meitii - Facem Level (Summer Edition susținută de Republic of Gamers) – episodul 25

 

related posts

Modifică setările cookies