Gwen Stefani și Blake Shelton s-au căsătorit în secret! Gestul impresionant făcut de artist pentru soția sa


Gwen Stefani (51 de ani) și Blake Shelton (45 de ani) au făcut nunta în mare secret. Cei doi artiști au avut parte de o ceremonie restrânsă la vila lui Blake din Oklahoma. 


Potrivit Page Six, nunta a avut loc în weekend, iar Blake Shelton este chiar cel care a construit capela unde a avut loc ceremonia. 

Cuplul a avut alături doar familiile și câțiva prieteni apropiați. Paparazzi au reușit să surprindă câteva imagini cu venirea invitaților la domeniul impresionant pe care Blake Shelton îl deține în Oklahoma.

Tot la reședința din Oklahoma a și fost cerută de nevastă Gwen Stefani, în octombrie 2020. Au împărtășit vestea fericită și cu milioanele de fani de pe conturile lor de Instagram. „Gwen, mulţumesc pentru că mi-ai salvat anul 2020... şi restul vieţii. Te iubesc. Am auzit un DA!”, a scris Blake Shelton, în fotografia în care se sărută cu artista, iar aceasta își etalează mândră inelul cu diamant.

Cei doi artiști formează un cuplu din 2015 și s-au cunoscut pe platourile emisiunii “The Voice”, unde amândoi au rol de jurați. Pe atunci erau implicați în alte relații, Gwen fiind căsătorită cu muzicianul Gavin Rossdale, iar Shelton era însurat cu Miranda Lambert. Blake a anunțat că divorțează de soția sa, cu doar două săptămâni înainte ca Gwen Stefani să-și facă publică propria intenție de separare. Gwen are trei băieți din căsnicia de 13 ani cu Gavin Rossdale.

Fotografii: Instagram/ Getty Images

Vezi și VIDEO: Oferta lecțiilor de supraviețuire în cartier împreună cu Meitii - Facem Level (Summer Edition susținută de Republic of Gamers) – episodul 25

 

related posts

Modifică setările cookies