Gwyneth Paltrow a împlinit 49 de ani! Vedeta s-a fotografiat complet goală, în cadă, și a făcut publice imaginea


Ziua de 27 septembrie este una cu totul specială pentru actrița Gwyneth Paltrow, căci este data la care își aniversează ziua de naștere. 


Gwyneth Paltrow demonstrează că frumusețea nu are vârstă și pare să fi găsit elixirul tinereții veșnice. Cu ocazia împlinirii a 49 de ani, actrița a renunțat complet la haine și la inhibiții și s-a fotografiat goală, în cadă. A distribuit imaginea pe pagina contului personal de Instagram, iar comentariile, majoritar pozitive, nu au întârziat să apară.

Vedeta nu este deloc prietenă cu filtrele aplicațiilor de socializare și nici nu aprobă operațiile estetice pentru a combate trecerea timpului. Își poartă ridurile cu mândrie și adesea distribuie fanilor instantanee în care apare complet nemachiată. 

Recent, ea a dezvăluit că pandemia i-a creat dificultăți și că a simțit că viața ei devine monotonă. A recunoscut că a apelat la consumul de băuturi alcoolice pentru a elimina o parte din stresul provocat de situația pandemică. "Beam 7 nopți pe săptămână”, a recunoscut vedeta, potrivit ziarului The Mirror.

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: Întrebarea Mesei cu Vergine Santa Frida - Cel mai spectaculos travestit din România

related posts

Modifică setările cookies