Gwyneth Paltrow a fost dată în judecată de un bărbat nemulțumit! Ce acuzații îi sunt aduse actriței 


Gwyneth Paltrow, în vârstă de 49 de ani, este din nou protagonista unei controverse. Actrița americană a fost dată în judecată de un bărbat nemulțumit de calitatea unui produs cumpărat de la celebra linie cosmetică deținută de către vedetă. 


Gwyneth Paltrow este cunoscută nu doar pentru rolurile interpretate în filme, ci și pentru ideile de afaceri mai puțin obișnuite pe care le are.

Actrița a înființat o linie cosmetică destinată femeilor, iar produsele pe care le scoate la vânzare sunt dintre cele mai bizare. Printre acestea se numără și o lumânare despre care vedeta susține că "are un miros similar cu cel al părților sale intime". Se pare că tocmai lumânarea menționată o va aduce pe Gwyneth în fața judecătorilor!

Un bărbat din Texas, nemulțumit de faptul că "lumânarea a explodat pur și simplu la scurt timp după ce a fost aprinsă și i-a distrus mobila", a dat în judecată compania și a cerut daune de nu mai puțin de 5 milioane de dolari! Așa cum era de așteptat, reprezentanții vedetei au răspuns acuzațiilor și susțin că cererea bărbatului este exagerată, așadar cu siguranță nu va primi despăgubirea imensă solicitată.

În ciuda răspunsului primit de la reprezentanții vedetei, texanul este hotărât să meargă până în pânzele albe pentru a primi banii doriți, informează publicația britanică The Mirror. 

Sursă foto: Gettyimages 

Vezi și: Share în bucate Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

related posts

Modifică setările cookies