Hailey Baldwin a avut cea mai tare petrecere a burlăcițelor. Cum arată rochia care a atras toate privirile


Nunta se apropie cu pași repezi, dar se pare că Hailey Baldwin nu mai are răbdare până la fericitul eveniment. Vedeta a îmbrăcat o rochie de mireasă spectaculoasă la petrecerea burlăcițelor.


Hailey Baldwin și Justin Bieber se vor căsători religios toamna aceasta. Și pentru că înainte de orice nuntă fiecare miresă are nevoie de o petrecere a burlăcițelor, Hailey s-a asigurat că petrecerea ei fi va una de neuitat.

Vezi galeria foto mai jos

Mai multe prietene ale vedetei au postat pe contul lor de Instagram poze cu ea în rochie de mireasă, de la petrecerea burlăcițelor. Îmbrăcată într-o rochie albă, ce se mula perfect pe corpul  sculptat, Hailey a fost vedeta serii. Nu a lipsit nici piesa de rezistență – voalul miresei, dar cu toate astea, fanii au fost cuceriți de colierul de diamante, ce eclipsa până și rochia.

Hailey Baldwin (plan secund) și Kendall Jenner au încins petrecerea. FOTO: Profimediaimages.ro

Evident că de la petrecere nu puteau lipsi prietenele sale, printre care și Kendall Jenner. Alături de invitați, Hailey a petrecut în mai multe cluburi din California, iar petrecerea a fost animată de: zâmbete, dans și foarte multe poze.

Justin și Hailey au amânat evenimentul de trei ori până acum. Inițial cei doi au stabilit ca ceremonia să aibă loc în ianuarie, apoi în martie, ca într-un final aceasta să aibă loc în septembrie, anul acesta.  

Sursa foto: Instagram
Vezi și Profil de Celebritate - Interviuri exclusive despre febra Oscarurilor la Festivalul de Film Toronto

related posts

Modifică setările cookies