Hailey Baldwin, dezvăluiri despre căsnicia cu Justin Bieber. Cum răspunde comentariilor răutăcioase 


Sunt unul dintre cele mai îndrăgite cuplurile de la Hollywood și de curând au aniversat un an de când s-au căsătorit civil, dar asta nu-i împiedică pe fani să se bage în viața lor. 


Într-un interviu pentru Vogue Australia, Hailey Baldwin a vorbit despre mariajul cu Justin Bieber și despre modul în care decurg lucrurile între cei doi.

Vezi galeria foto mai jos

Vedeta a recunoscut că relația cu celebrul artist poate fi uneori dificilă, mai ales când presa și fanii sunt tot timpul cu ochii pe ei. ”Mariajul va fi mereu dificil, dar cred că relațiile care vor rezista sunt cele în care te implici cu adevărat. Niciodată nu am mai locuit cu altcineva. Este prima oară când am învățat să-mi împart spațiul cu cineva” a spus vedeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Cu toate că primesc foarte multe comentarii răutăcioase în care fanii le spun cei doi vor ajunge la divorț, Hailey a afirmat că între ea și Justin lucrurile merg din ce în ce mai bine. “Acum este mai ușor, deoarece ne-am găsit ritmul” a continuat modelul. 

Hailey le-a dat și un sfat celor ca sunt la începutul unei relații “Compromis. Dacă nu vrei să faci compromisuri, nu poți fi într-o relație”.

Hailey Baldwin și Justin Bieber s-au căsătorit civil anul trecut în septembrie, iar anul acesta vor să facă și cununia religioasă.

Sursa foto: Getty, Instagram

Vezi și Profil de Celebritate - Cristiano Ronaldo nu se teme să se prostească în noua sa reclamă

related posts

Modifică setările cookies