Hailey Bieber nu se uită la bani când vine vorba de modă. Modelul a ieșit pe stradă în papuci îmblăniți de 1,070 dolari


Vedetele de la Hollywood au o nouă pasiune - papucii îmblăniți purtați pe stradă. Deși nu sunt cea mai fericită alegere din punct de vedere estetic, trebuie să recunoaștem că sunt comozi, iar Hailey Bieber pare să fie de acord cu asta și chiar este dispusă să plătească o sumă colosală pentru un astfel de articol.


Soția lui Justin Bieber, în vârstă de 25 de ani,  este mereu la curent cu ultimele trenduri în materie de modă, și nu este de mirare, având în vedere meseria sa de model. De curând, aceasta a renunțat la sacourile supradimensionate și pantofii cu toc pentru un look lejer, de stradă, în care atracția principală a fost perechea de papuci îmblăniți.

Deși sunt un articol de încălțăminte pe care l-ai purta mai degrabă în casă, lui Hailey nu a părut să-i pese și a ieșit cu ei pe stradă, reușind să-i integreze într-o ținută casual, formată dintr-o bustieră și o pereche de pantaloni de yoga și o geacă de piele, oversize. Nu i-a păsat nici de prețul colosal plătit pentru atfel de papuci - 1,070 de dolari, întrucât sunt creați de brandul Prada.

Trendul papucilor îmblăniți nu circulă doar printre vedetele de peste Ocean. De curând, Inna și-a etalat o nouă achiziție  similară pe Tik Tok - o pereche de papuci îmblăniți negri, cu toc, stârnind tot felul de reacții contradictorii între fanii săi. 

Sursă foto: Getty

Vezi și:

  • Hailey Bieber nu se uită la bani când vine vorba de modă. Modelul a ieșit pe stradă în papuci îmblăniți de 1,070 dolari

related posts

Modifică setările cookies