Hainele din Fermă sunt istorie, iar Otniela e mai sexy ca niciodată


A făcut furori în rândul bărbaților de la Fermă şi acum face furori…în rândul bărbaților în general.


Drept dovadă stă una dintre cele ai recente poze publicate pe Instagram, în care Otniela pozează sub așternuturi, îmbrăcată într-un negijeu foarte sexy. Comentariile fanilor la fotografie sunt toate laudative și pline de admirație. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Otniela Sandu (@otniela) pe

 
Dacă pe bărbați îi face să...admire, prin fotografiile pe care le postează pe conturile de socializare, Otniela le inspiră pe femei să facă sport, să fie mai feminine și să își asume sex-appeal-ul. Cum face și ea! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Otniela Sandu (@otniela) pe

Tânăra a primit porecla de Shakira în Fermă chiar de la Florin Pastramă, care, înainte să se îndrăgostească de Brigitte, a fost fermecat de frumoasa blondă. Aproape toți bărbații din Fermă au dat semne, mai devreme sau mai târziu, că s-ar lăsa ușor cuceriți de tânără, dar aceasta a afirmat clar că, dacă ea s-ar fi simțit atrasă de cineva în cadrul emisiunii, ar fi lăsat lucrurile să evolueze abia după terminarea producției și dincolo de camerele de filmat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Otniela Sandu (@otniela) pe

Otniela Sandu este make-up artist, colaborează cu diferite companii pentru imagine, dar îşi dedică timpul şi unor proiecte caritabile. Tânăra a ajuns în semifinale în Fermă şi a luptat până în finală pentru premiul de 100.000 de euro de la «Supraviețuitorul».

PE PRO TV PLUS PUTEȚI SĂ URMĂRIȚI :

FOTO: INSTAGRAM OTNIELA 

related posts

Modifică setările cookies