Hainele din Fermă sunt uitate! Otniela, mai feminină ca niciodată: picioare interminabile, stilettos și rochii sexy și elegante


A făcut furori în rândul bărbaților de la Fermă şi acum face furori…în rândul bărbaților în general.
 


Asta în timp ce, prin fotografiile pe care le postează pe conturile de socializare, le inspiră pe femei să facă sport, să fie mai feminine și să își asume sex-appeal-ul. Dovadă stau ultimele poze de pe Instagram, în care Otniela apare mai elegantă ca niciodată. Fotografiile au o mulțime de aprecieri și comentarii de genul: “Tu ești foarte frumoasă,  mi-ai dat foc la inimă!”, “Je t’adore!”, “Wow!” sau “Superbă.”
 

Otniela a primit porecla de Shakira în Fermă chiar de la Florin Pastramă, care, înainte să se îndrăgostească de Brigitte, a fost fermecat de frumoasa blondă. Aproape toți bărbații din Fermă au dat semne, mai devreme sau mai târziu, că s-ar lăsa ușor cuceriți de tânără, dar aceasta a afirmat clar că, dacă ea s-ar fi simțit atrasă de cineva în cadrul emisiunii, ar fi lăsat lucrurile să evolueze abia după terminarea producției și dincolo de camerele de filmat. 

Otniela Sandu este make-up artist, colaborează cu diferite companii pentru imagine, dar îşi dedică timpul şi unor proiecte caritabile. Tânăra a ajuns în semifinale în Fermă şi a luptat până în finală pentru premiul de 100.000 de euro de la «Supraviețuitorul».

 
PE PRO TV PLUS PUTEȚI SĂ URMĂRIȚI UN INTERVIU CU OTNIELA "LA MĂRUȚĂ":

FOTO: INSTAGRAM

FULLSCREEN
otniela
  • /


related posts