Halle Berry, fotografii în lenjerie intimă, din tinerețe. Cum arăta actrița cu 23 de ani în urmă


Halle Berry a făcut o călătorie pe tărâmul amintirilor și a împărtășit cu fanii de pe rețelele sociale câteva fotografii din tinerețe, în lenjerie intimă, când filma pelicula "Introducing Dorothy Dandridge".

Tag-uri:

Actrița în vârstă de 56 de ani este cunoscută pentru fizicul ei de invidiat. Adeptă a sportului, Halle Berry reușește să se mențină într-o formă fizică excepțională, însă și Mama Natură a ajutat-o, iar acest lucru se vede în fotografiile publicate recent pe rețelele sociale.

Nostalgică, actrița a împărtășit cu fanii de pe Instagram câteva fotografii polaroid făcute acum 23 de ani, în perioada în care filma pelicula "Introducing Dorothy Dandrige", în care o interpreta pe celebra actriță. În Imaginile respective, Halle Berry apare îmbrăcată în lenjerie intimă și chiar în hainele lui Dorothy. Putem observa că actriță a avut o silueta ca trasă prin inel încă din tinerețe, iar frumusețea sa este una atemporală.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

"Mulțumim pentru aceste poze", "Mi-a plăcut foarte mult filmul. M-a făcut să fiu mândră că sunt în pielea mea când eram tânără! Cred că m-am uitat la filmul tău și la originalul Carmen Jones de o duzină de ori", Omg!!!! Nu pot să cred că ai purtat hainele ei reale! M-am uitat la filmul ăsta de un milion de ori! Mi-a plăcut la nebunie", au fost câteva dintre reacțiile lăsate de fani la caruselul cu fotografii publicat de Halle Berry.

Sursă foto: Instagram, Getty

Vezi și:

related posts

Modifică setările cookies