Halsey a făcut marele anunț! Artista este însărcinată și a împărtășit cu fanii de pe Instagram bucuria că va deveni mamă


Halsey a făcut un anunț surpriză miercuri - este însărcinată. Cântăreața a postat pe Instagram o fotografie în care își arată burtica de gravidă. 


Halsey este una dintre cele mai apreciate cântărețe din lume, în momentul de față. După ce s-a mai zvonit că ar fi însărcinată, artista a recunoscut public acest lucru. "Surpriză!" a scris ea, alături de un trio de emoji: o sticlă, un curcubeu și un înger.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

Emoji-ul curcubeu este probabil o încuviințare a faptului că Halsey, în vârstă de 26 de ani, a suferit un avort spontan în timpul turneului în urmă cu aproximativ cinci ani. Un copil născut după o pierdere a sarcinii este denumit în mod obișnuit un copil curcubeu. 

Afecțiunile de reproducere  sunt atât de frustrante, deoarece te poate face să te simți mai puțin femeie”, a spus ea. „Există o mulțime de momente în care stai acasă și te simți atât de groaznic pentru tine. Ești bolnav, nu te simți sexy, nu te simți mândru. Nu simți că există multă speranță."

Într-un interviu acordat The Guardian anul trecut, Halsey a spus că experiența a fost sfâșietoare, agravată și mai mult de faptul că unii oameni au criticat-o pentru că a distribuit informația pe social media.

Sursă foto: Instagram Halsey / Profimedia

related posts

Modifică setările cookies