Harry Potter, în chiloți în balconul hotelului. Ce priveliște!


Vrăjește femeile și fără bagheta magică. Actorul Daniel Radcliffe, care a făcut carieră cu rolul Harry Potter, a atras toate privirile de la balconul hotelului în care a fost cazat în Australia.


Daniel Radcliffe își ține greu hainele pe el, iar asta i se întâmplă tot mai des de când nu-l mai interpretează pe Harry Potter. Actorul englez, în vârstă de 29 de ani, filmează în Australia o poveste cu iz politic care se petrece în Africa de Sud.

Într-o pauză de filmări, actorul s-a relaxat în camera sa de hotel, oferind o priveliște de neratat: a fumat o țigară și a făcut baie de soare doar în chiloți, în balconul camerei de hotel. 

Starul englez a fost surprins doar în lenjerie intimă și în 2018, pe platourile de filmare ale peliculei Guns Akimbo. Atunci era la serviciu, acum a fost surprins de paparazzi băgăcioși în timpul lui liber.

Vezi mai jos GALERIA FOTO!

Care e povestea filmului

Daniel Radcliffe filmează pentru producția Escape from Pretoria, regizată de Francis Annan. Filmul spune povestea a doi sud-africani albi, care sunt încarcerați din ordinul Congresului Național African (ANC) în închisoarea din Insula Robben. Locul de detenție este cunoscut drept centru de reeducare pentru deținuții închiși la comandă politică.

FOTO: imdb.com

De fapt, trei foști deținuți ai penitenciarului din Insula Robben au devenit  ulterior președinți ai Africii de Sud (Nelson Mandela, Kgalema Motlanthe și Jacob Zuma).

Filmul Escape from Pretoria urmărește încercarea disperată a celor doi eroi – Tim Jenkin (Daniel Radcliffe) și Stephen Lee (Daniel Webber) – de a evada din acest loc sinistru.

related posts

Modifică setările cookies