Harry și Meghan au câștigat 400.000 de lire sterline într-o singură zi


Ducele și Ducesa de Sussex ar fi fost invitați să țină un discurs pentru care au încasat suma de 400.000 de lire sterline.


A fost prima apariție publică a cuplului de când s-a distanțat de familia regală și a decis să trăiască, independent din punct de vedere financiar, în America de Nord.

Citește și: Meghan Markle și prințul Harry și-au pierdut titlurile regale. Câți bani trebuie să restituie Coroanei

Meghan și Harry au fost invitați de JP Morgan, așa că au fost duși cu un avion particular în Miami, Florida, acolo unde s-a ținut evenimentul privat al băncii.

Aceștia au fost văzuți la un hotel de lux joi seara, unde au fost invitați de JP Morgan’s Alternative Investment Summit să țină un discurs în fața mai multor miliardari, care doresc să investească în America urbană, educație și reforma penitenciarelor. 

Conform Page Six, Meghan a fost întâmpinată pe scenă de vedeta TV Gayle King, apoi ducesa și-a prezentat soțul publicului. O sursă a declarat pentru publicația mai sus menționată: ”Harry a vorbit despre sănătatea mentală și cum a făcut terapie în ultimii ani pentru a putea depăși trauma de a-și pierde mama. A vorbit despre cum evenimentele din copilărie l-au afectat și cum a avut nevoie de ajutor profesional”.

Ducele a mai dezvăluit că a fost dificil pentru el să renunțat la poziția din familia regală, dar că nu regretă decizia pentru că vrea să-și protejeze familia. 

Deși nu se știe suma precisă, CEO-ul 5W Public Relations a estimat pentru MailOnline că Meghan și Harry ar fi câștigat pentru acest angajament între 500.000 și 1 milion de dolari. ”Meghan și Harry sunt cel mai bine plătiți speakeri de pe piața corporatiștilor. Nu aș fi șocat să aflu că au câștigat mai mult de 1 milion. Pe viitor, câștigurile lor ar putea fi nelimitate”.

Foto: Profimediaimages.ro

related posts

Modifică setările cookies