Harry și Meghan nu vor anunța imediat nașterea bebelușului lor. Care este motivul


Ducele și Ducesa de Sussex vor anunța nașterea bebelușului lor abia după ce vor avea ocazia ”să sărbătorească în privat noua lor familie”, a dezvăluit astăzi Palatul Kensington. 


Se pare că Meghan va naște acasă, cu ajutorul unei moaște, la noua reședință din Frogmore Cottage, Windsor, în care s-a mutat de curând alături de soțul ei, prințul Harry. 

Citește și: Motivul pentru care Regina îi interzice lui Meghan să poarte bijuteriile din Colecția Regală

Aceasta dorește să ia exemplul Reginei, care s-a născut în casa Mayfair a bunicilor săi și a dat naștere celor patru copii ai săi fie la Buckingham Palace, fie la Clarence House.

Un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a declarat: ”Ducele și Ducesa de Sussex sunt foarte recunoscători pentru gândurile bune pe care le-au primit din Marea Britanie și din toată lumea, chiar acum, când se pregătesc de nașterea primului lor copil.

Aceștia au hotărât să păstreze secrete planurile legate de venirea pe lume a bebelușului. 

Ducele și Ducesa abia așteaptă să împărtășească vestea o dată ce vor acea ocazia să sărbătorească în privat noua lor familie”. 

Surse de la Palat au subliniat acum câteva zile că Harry și Meghan nu au exclus ideea nașterii într-u spital, dat fiind faptul că femeile peste 35 de ani prezintă un risc mai mare de naștere prematură ori pot avea nevoie de o cezariană de urgență. 

Meghan a refuzat să nască în secția privată Lindo Wing a spitalului St Mary, Paddington, acolo unde Kate Middleton i-a născut pe George, Charlotte și Louis, pentru ca apoi să apară în fața jurnaliștilor la câteva ore de la eveniment, mai ales că bebelușul ei nu este în linia de succesiune directă la tron. 

Foto: Getty 

Vezi și: A nascut de 6 luni, dar isi doreste al doilea copil. Brighi, despre viata de mamicarelated posts