Harry Styles și-a lăsat barbă lungă în cel mai nou videoclip pentru piesa " Music For A Sushi Restaurant". Cum arată artistul


Cântărețul în vârstă de 28 de ani a renunțat la chipul său ras pentru un look mai barbar, adoptând o barba lungă și stufoasă în videoclipul piesei "Music For A Sushi Restaurant", ce va avea premiera joi, 27 octombrie, pe canalul său de Youtube.


În imaginea de promo poate fi văzut un Harry complet schimbat, aflat în bucătăria unui restaurant, iar barba stufoasă îi oferă un aspect neîngrijit, la fel ca decorul din spate.

Vorbind despre piesa sa ,"Music For A Sushi Restaurant", cu jurnalista Leila Fadel, acesta a dezvăluit care este semnificația din spatele său.

 "Eram într-un restaurant de sushi în Los Angeles cu producătorul meu și a apărut una dintre piesele noastre de pe ultimul album", a început acesta, menționând că i s-a părut ciudat să audă o astfel de piesă într-un restaurant de sushi. 

"Apoi m-am gândit că acesta ar fi un titlu de album foarte amuzant, dar pe măsură ce cântecul a început să fie compus, am ales numele "Music for a Sushi Restaurant". 

Noul videoclip vine după ce s-a afirmat că Harry Styles și Florence Pugh s-au sărutat în afara camerelor de luat vederi  după ce au dezvoltat o "chimie instantanee" pe platoul de filmare al peliculei "Don't Worry Darling" - cu câteva săptămâni înainte ca starul din One Direction să înceapă o relație cu regizoarea filmului, actrița Olivia Wilde, care era căsătorită la acea vreme.

Sursă foto: Youtube, Getty

Vezi și:

related posts

Modifică setările cookies