Haz de necaz! Glumele care au făcut-o să râdă pe văduva lui Kobe Bryant


Luni seară, la Los Angeles, emoționanta ceremonie de comemorare a lui Kobe Bryant și a fiicei sale de 13 ani, Gianna, a avut parte de câteva momente hazlii, provocate de cei care au urcat pe scenă pentru a ține discursuri.


Cronologic, prima care a destins atmosfera la Staples Center din LA a fost o jucătoare de baschet născută în America din părinți români. Sabrina Ionescu e o mare speranță a baschetului profesionist de peste Ocean și a fost în ultimul an o apropiată a familiei Bryant, împrietenindu-se cu Gianna, la rândul ei o baschetbalistă promițătoare.

Era zâmbitoare, dar nu și pe teren. Îmi amintesc că o dată cineva a tras-o de tricou, iar Gianna a pus-o imediat la pământ și a trecut cu piciorul peste. Eu și Kobe ne-am uitat unul la altul, iar el mi-a spus «Nu știu de unde a învățat asta». Am râs și i-am spus «Eu știu!» N-avea de unde să învețe, mai ales la vârsta ei. Era ceva înnăscut”, a spus Sabrina Ionescu, întreaga asistență răspunzând cu aplauze și zâmbete

Considerat cel mai valoros baschetbalist din toate timpurile, celebrul Michael Jordan, a fost și el invitat să spună câteva cuvinte. Vizibil emoționat, cu lacrimi în ochi, acesta i-a amuzat teribil pe cei prezenți, inclusiv pe înduererata Vanessa, cu o autoironie.

Ce nu știați despre Gianna, fiica lui Kobe Bryant de 13 ani. Juca baschet şi pe tocuri!

„Kobe m-a prins. Mulți ani de-acum înainte voi avea un alt «crying meme» (n.r.: o poză virală cu Michael Jordan plângând, în 2009, după ce a fost introdus în Hall of Fame). Asta mi-a făcut Kobe Bryant”, a glumit Jordan.

Amintindu-și de Gianna, Michael Jordan a rememorat un alt episod amuzant. „Kobe mă suna, îmi dădea mesaje, chiar și la 3 noaptea. O dată mi-a spus «încercs s-o învăț pe fiica mea niște mișcări, tu ce mișcări exersai ca să fii mai bun?» L-am întrebat la ce vârstă. «12» a zis el. «12? Eu încercam să joc baseball»”, a spus fostul mare baschetbalist

Pe scena din Los Angeles a urcat și „uriașul” Shaquille O՚Neal, cel cu care Kobe Bryant a împărțit vestiarul la Lakers, câștigând împreună 3 titluri de campion NBA. În cuvântarea sa, „Shaq” a avut un moment special, în care a explicat cum a reușit Kobe să-i atragă respectul.

Băieții au venit la mine să se plângă că Bryant nu le pasează minge. Am zis «O să vorbesc cu el». M-am dus și i-am spus că într-o echipă (team) nu există «i» (n.r.: eu). «Știu asta, dar există M și E», a răspuns el. M-am întors în vestiar și le-am spus băieților: «Trebuie să recuperați mingea, n-o să primiți pase de la el»”, a declarat Shaquille.

  • Haz de necaz! Glumele care au făcut-o să râdă pe văduva lui Kobe Bryant

related posts

Modifică setările cookies