Heidi Klum a pozat goală, cu câteva luni înainte de nunta cu noul iubit. Tom Kaulitz e cu 16 ani mai tânăr


Una dintre cele mai cunoscute manechine din lume, Heidi Klum, se pregătește de cel de-al treilea mariaj, cu chitaritul Tom Kaulitz.


Heidi Klum are trei copii cu Seal, alături de care a petrecut șapte ani, și o fată din relația de scurtă durată pe care a avut-o cu managerul unei mari echipe de Formula 1, Flavio Briatore. La cei 45 de ani, Heidi Klum strălucește de-a dreptul pentru noul logodnic, chitaristul formației Tokio Hotel, Tom Kaulitz. Cei doi s-au logodit la începutul acestui an, după doar zece luni de relație, iar nunta se coace acum la foc mic.

Modelul de origine germană le-a oferit fanilor ei de pe Instagram o mostră din ceea ce vede viitorul ei soț în fiecare zi, pozând pentru acesta goală, în fața unui perete de sticlă, într-o cameră de hotel din Hong Kong. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

 

Heidi Klum a dezvăluit într-un interviu că nu e singura care așteaptă cu nerăbdare nunta cu actualul iubit. Cei patru copii ai ei, care au între 9 și 14 ani, numără zilele până la fericitul eveniment.

Copiii îl adoră pe Tom. Abia așteaptă să vină nunta. Se vor implica foarte mult în asta”, a dezvăluit Heidi Klum pentru Closer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

 

Heidi l-a cunoscut pe Tom Kaulitz în februarie 2018 și a dezvăluit că s-ar fi căsătorit cu el în acea zi. „Am fost surprinsă când m-a cerut, dar m-am gândit că relația noastră va merge în acea direcție, pentru că s-a produs acel click”, a mai spus manechinul.

Heidi Klum a fost căsătorită cu Ric Pipino în perioada 1997-2002. A divorțat și s-a căsătorit cu Seal, alături de care a stat între anii 2005-2012. Divorțul lor a fost de durată, fiind încheiat în octombrie 2014, fiindcă la mijloc au fost trei copii.

Heidi Klum a mai făcut un copil, o fetiță, cu Flavio Briatore, care a părăsit-o pe partenera lui la scurt timp după ce a anunțat că e gravidă. Seal a fost prezent la nașterea lui Leni, pe care a considerat-o ca și fiica lui.

FULLSCREEN
Heidi Klum a pozat goală, cu câteva luni înainte de nunta cu noul iubit. Tom Kaulitz e cu 16 ani mai tânăr
  • /

related posts

Modifică setările cookies