Heidi Klum a renunțat la griji și la haine în vacanța din Grecia! S-a fotografiat purtând doar un prosop


Heidi Klum a făcut o nouă surpriză fanilor! Fotomodelul de origine germană este cunoscut pentru dezinvoltura de care dă dovadă și pentru pictorialele sexy. Așadar, nici de această dată nu s-a abătut de la ingredientele care îi asigură succesul pe Instagram și a pozat provocator.


Heidi Klum și soțul ei se află departe de țara natală, în însorita Grecia. Aici au loc filmările pentru Next Top Model Germany, din al cărui juriu face parte și frumoasa Heidi. Atunci când nu este ocupată pe platoul de filmare, Heidi profită din plin de peisajele spectaculoase pe care Grecia le are de oferit și de vremea călduroasă.

Recent, ea a distribuit pe pagina personală de Instagram un instantaneu în care apare purtând doar un prosop. Trecerea timpului a fost îngăduitoare cu Heidi, căci formele sale și condiția fizica pe care o are ar putea stârni invidia și unei tinere de 20 de ani. 

Heidi Klum, îndrăgostită până peste cap de Tom Kaulitz

Fotomodelul și cântărețul Tom Kaulitz, membru al formației Tokyo Hotel, s-au căsătorit în anul 2019, în cadrul unei ceremonii secrete la care au participat doar membrii familei și cei mai apropiați prieteni.

Alături de Tom, Heidi se simte mai fericită și mai liberă ca oricând, judecând după numeroasele fotografii pe care le distribuie și în care se află împreună cu muzicianul. Nu de puține ori, vedeta a vorbit la superlativ despre soțul cu 16 ani mai tânăr și a subliniat că "și-a găsit, în sfârșit, sufletul pereche". 

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: Războiul dintre Leonardo DiCaprio și Jeff Bezos

related posts

Modifică setările cookies