Heidi Klum, imaginea perfecțiunii în costum de baie. Pozele cu care supermodelul a făcut senzație pe Internet


Heidi Klum radiază de fericire în brațele lui Tom Kaulitz. Cei doi sunt căsătoriți din 2019, dar par la fel de îndrăgostiți ca-n prima zi. 


Cuplul se bucură de vacanță în insula Capri, din Italia, iar Heidi face parada costumelor de baie. Sarcina de a surprinde cele mai sexy ipostaze i-a revenit lui Tom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Heidi Klum a postat câteva imagini în costum de baie, spre încântarea celor peste 8 milioane de fani care o urmăresc pe Instagram. 

La prima vedere nu ai putea crede că Heidi are 48 de ani și patru nașteri la activ. Brațe tonifiate, picioare interminabile și fără pic de celulită, abdomen cu pătrățele și un bust natural și ferm. Heidi ne demonstrează încă o dată de ce își merită statutul de supermodel!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Imaginile cu Heidi într-un costum de baie minuscul, de culoare roz, au adunat peste 100.000 de aprecieri. Supermodelul și-a accesorizat “ținuta” cu un lănțișor auriu pentru talie și ochelari de soare. “Buon giorno, Italia”, a scris superba blonda în descrierea postării. Heidi se bronzează pe un iaht luxos, alături de soțul ei, fiica Leni și câțiva prieteni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Supermodelul are patru copii: Helen, Lou Samuel, Johan și Henry. Trei dintre ei sunt din căsnicia modelulul german cu artistul Seal, iar Helen s-a născut în urma relației cu Flavio Briatore. Seal a adoptat-o oficial și a crescut-o ca pe propria fiică. Heidi Klum și Seal au fost căsătoriţi în perioada 2005 – 2014. Din 2019, Heidi este căsătorită cu artistul Tom Kaulitz. 

Citește șiHeidi Klum, apariția serii la MTV Movie & TV Awards 2021. Cum arată ținuta cu care a întors toate privirile

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Cum te răcorești vara asta prin metode necostisitoare

 

related posts

Modifică setările cookies