Helena Bonham Carter i-a făcut prințului William o propunere cam deplasată, pe care el a refuzat-o elegant


Actrița britanică Helena Bonham Carter (53 de ani) a dezvăluit în fața a milioane de telespectatori că i-a cerut o favoare prințului William, la un eveniment la care consumase alcool peste măsură.


Helena Bonham Carter, pe care o știți din seria Harry Potter (Bellatrix Lestrange), Discursul Regelui (Regina Elisabeta) și serialul The Crown (Prințesa Margareta), a fost obligată de un telespectator să răspundă unei întrebări incomode. 

Invitată în emisiunea Watch What Happens Live a lui Andy Cohen, actrița a fost întrebată care a fost reacția prințului William atunci când ea, beată fiind, i-a propus să fie nașul de botez al fiicei sale, Nell, azi în vârstă de 11 ani.

După ce a recunoscut că lucrurile s-au întâmplat întocmai, actrița a precizat că nu era „atât de beată”, dar suficient de cherchelită încât să nu se mai atingă niciodată de alcool. 

N-am fost chiar așa de beată, dar suficient de beată să nu mai beau niciodată. Nici el nu era chiar treaz”, a dezvăluit Helena Bonham Carter, care a explicat de ce i-a făcut această propunere „indecentă” prințului William.

„Chestia este că i-am folosit pe mai toți prietenii mei pe post de nași pentru primul meu copil, așa că Billy a avut 11 nași. Așa că, m-am gândit că m-aș putea revanșa față de Nell, știi, care a venit pe neașteptate și nu mai era nimeni prin preajmă. Și m-am gândit: Ei bine, dacă i-l voi da pe prințul William, asta ar putea compensa, știi?”, a dezvăluit actrița.

Vezi și VIDEO: Fiii lui Pierce Brosnan au fost numiți ambasadori ai Globurilor de Aur

Evenimentul s-a petrecut în urmă cu 11 ani, iar moștenitorul tronului britanic i-a dat atunci cel mai neașteptat răspuns cu putință.

„Mi-a zis doar atât: Nu vrei ca eu să fiu nașul fiicei tale. Apoi am plecat. E clar că nu a funcționat”, a dezvăluit Helena Bonham Carter.

Helena Bonham Carter, 3 căsnicii, 2 copii 

Actrița Helena Bonham Carter a fost căsătorită de trei ori. În 2018 s-a căsătorit cu Rye Dag Holmboe, un bărbat cu 20 de ani mai tânăr decât ea. 

Helena Bonham Carter și actualul ei soț, Rye Dag Holmboe. FOTO: Getty Images

Anterior, actrița a fost căsătorită cu regizorul Tim Burton. El este tatăl celor doi copii ai săi.

Mai mult, între 1994 și 1999, a fost căsătorită cu actorul nord-irlandez Kenneth Branagh.

Fotografii: Getty Images

related posts

Modifică setările cookies