Horia Brenciu, fotografii adorabile din vacanță. Ce familie frumoasă are artistul!


Horia Brenciu se întorce ca antrenor la Vocea României în sezonul 9, alături de Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă. Dar până atunci se relaxează în vacanță, la mare, împreună cu familia lui. 

Tag-uri: #Horia Brenciu

"Viața alături de copiii mei și alături de soția mea este tot ce mi-am dorit. Îmi place să fiu responsabil, iar ceea ce am primit este chiar responsabilitatea întruchipată. Zilnic beneficiez de râsete, îmbrățișări, urlete, plânsete, alergări prin casă, pisici, diverse observații făcute copiilor, pe diverse tonuri, și iar îmbrățișări… Niciodată nu mă plictisesc. Deja mă gândesc cu groază când o să crească mari și o să îmi spună că vor să plece în lumea largă…" , spunea în trecut Horia Brenciu. 

 

Horia Brenciu a postat pe Facebook mai mulet filmulețe și fotografii din vacanța de la mare, cu care și-a încântat fanii de pe internet. 

 
 

Simpaticul prezentator este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu și au patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară. 

SURSA FOTO: Facebook, Instagram

Vezi mai multe fotografii cu copiii lui HORIA BRENCIU în GALERIA FOTO 

  • Horia Brenciu, fotografii adorabile din vacanță. Ce familie frumoasă are artistul!
Modifică setările cookies