Horocop zilnic 11 mai 2019. O persoană specială apare in viata Leilor, vezi ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele astăzi, 11 mai 2019.

Tag-uri:

BERBEC

Berbecii au nevoie sa fie usor impinsi de la spate astazi, nereusind sa se concentreze foarte bine la nimic. Asta ii va face sa se simta destul de obositi in a doua parte a zilei, cand vor fi nevoiti sa recupereze timpul pierdut.

 

TAUR

Cei din zodia Taurului au sanse mari ca astazi sa aiba parte de o zi buna, avand in vedere ca nimic nu ii scoate din zona de confort, iar planul zilei merge ca pe roate.

 

GEMENI

Gemenii se pregatesc de cateva schimbari in plan personal. Fie ca asta inseamna sa poarte o discutie cu cineva apropiat sau pur si simplu sa se concentreze pe propria persoana, astazi pot lua decizii care ii vor ajuta sa se simta mai bine.

 

RAC

Nativii din Rac nu au o zi extraordinara, inca de dimineata fiind intrerupti in gandurile lor de cineva care are cateva cerinte de la ei. Racii sunt nevoiti sa refaca o munca depusa anterior sau cel putin sa faca unele reparatii pe ici, pe colo.

 

LEU

Leii au o zi plina de umor, in care sunt non-stop cu zambetul pe buze si transmit asta si celor din jur. Astazi sunt in mod special o prezenta agreabila, asta ajutandu-i sa se mobilizeze si sa duca la bun sfarsit mai multe lucruri decat si-ar fi dorit. O persoana speciala isi face incet-incet loc in inima Leilor.

 

FECIOARA

Cei nascuti in zodia Fecioarei sunt destul de capriciosi in aceasta zi si par deja sa fi renuntat la a mai fi atenti la ceilalti. Asta ii face sa se izoleze, insa spre seara este posibil sa iasa in oras sau macar sa mearga la cumparaturi. In orice caz, ceva ii readuce printre ceilalti oameni si le ridica moralul.

 

BALANTA

Balantele au o zi ceva mai dificila. Spiritul lor dual nu prea are loc in planurile de astazi, unde lucrurile sunt clar si trebuie facute exact asa cum se cere. Este recomandat sa nu incerce sa schimbe lucruri care nu ii privesc in plan personal.

 

SCORPION

Scorpionii primesc astazi confirmarea unor banuieli pe care le veau de ceva timp deja, sau li se aproba o cerere facuta cu mai mult timp in urma si de la care nu mai aveau asteptari prea mari.

 

SAGETATOR

Nativii din Sagetator au o zi cat se poate de echilibrata, avand parte atat de momente energice, tensionate, cat si de pauze in care sa se puna pe picioare. O zi buna in general.

 

CAPRICORN

Capricornul are nevoie de sprijin din parte unui prieten sau a unei cunostinte in ceea ce priveste unele probleme profesionale. Poate fi vorba despre munca efectiv sau despre un sfat pe care Capricornii il cauta.

 

VARSATOR

Varsatorii sunt preocupati de starea de sanatate a cuiva drag sau de situatia in care o persoana apropiata se afla. Ziua se anunta la fel de incarcata pentru ei ca si cele de la inceputul saptamanii.

 

PESTI

Pestii sunt surprinsi astazi sa primeasca vizita cuiva drag, dar de la care nu se asteptau la vreo supriza. Asta ii face sa devina sensibili intreaga zi si sa intre in coltul lor visator, in care totul pare frumos si promitator.

related posts

Modifică setările cookies