Horoscop săptămâna 6-12 decembrie 2021. Gemenii se îndrăgostesc de șef, dar sunt sfătuiți să nu amestece afacerile cu plăcerea


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în săptămâna  6-12 decembrie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 6 - 12 decembrie 2021


Dragoste– Din punct de vedere relațional, se anunță o săptămână intensă. Atenție la secrete pe care le ascunzi de partener, pentru că acesta s-ar putea să afle și de aici să se iște niște dispute! Sau poate tu afli niște secrete și în funcție de ce descoperi, vei lua o decizie în cuplu, în weekend.

Bani – Atenție ce asocieri faci săptămâna aceasta, pentru că este posibil să ai niște pierderi financiare! Totodată, nu împrumuta bani, pentru că este posibil să nu-i mai poți recupera sau ai grijă cui împrumuți, să te asiguri că îi primești înapoi.

Muncă – La serviciu, ai grijă cum îți gestionezi energia, pentru că este posibil să ai un spirit al dreptății mai accentuat și să strici niște relații, deși ești bine intenționată! S-ar putea să fii nevoită să faci niște schimbări în programul de lucru, să urgentezi niște acțiuni.

 

Horoscop Taur săptămâna 6 - 12 decembrie 2021


Dragoste– Dacă treci peste niște hopuri și provocări parteneriale, ai toate șansele să-ți planifici un eveniment important în viața de cuplu, să luați decizii privind întemeierea unei familii sau privind apariția unui copil.

Bani – Marte, planeta acțiunii, va mai sta în casa relațiilor și parteneriatelor și în această săptămână. Miercuri va intra într-un aspect disonant cu Jupiter, guvernatorul casei financiare, dar și a casei planurilor pe termen lung. Nu lăsa contextul astral și aspectele dizarmonice să-ți strice relația cu partenerul de cuplu, ceea ce ai clădit până acum cu mult efort! Apelează la diplomație și calm, atunci când abordezi subiecte financiare sau de principii!

Muncă– În săptămâna analizată este important să-ți dai seama că trebuie să-ți schimbi ceva în felul cum vezi lucrurile, să privești și din altă perspectivă, atunci când este vorba de principii sau valori, pentru că dacă nu ești deschisă, riști să pierzi niște oportunități.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 6 - 12 decembrie 2021


Dragoste– Cu Soare și Mercur, guvernatorul tău, în casa relațiilor, ai parte de o săptămână activă în acest domeniu. Totuși, dacă ești singură și ai început să flirtezi cu cineva din conducerea firmei în care lucrezi sau cu cineva cu putere de decizie în proiectele pe care le ai, ar fi bine să te gândești de două ori înainte să amesteci afacerile cu plăcerea, pentru că este posibil să apară unele dezamăgiri.

Bani – Ai noroc de bani de la începutul săptămânii și faci tot felul de socoteli, pentru cadouri, dar și pentru sărbătorile ce se apropie. Afli, întâmplător, de la serviciu că vei primi și un bonus, primă sau o mărire salarială.

Muncă– Marte, planeta acțiunii, mai traversează casa muncii și-n această săptămână și aduce multă acțiune și un volum mare de muncă. Dacă simți că ești depășită de situație, nu-ți rămâne decât să ceri ajutor. Relațiile cu unii colegi pot deveni mai conflictuale din cauza unor principii diferite sau din cauza felului cum aceștia îndeplinesc sarcinile curente.

 

Horoscop Rac săptămâna 6 - 12 decembrie 2021


Dragoste– Începi săptămâna cu surprize pe care le faci partenerului și celor dragi. Și tu la rândul tău primești cadouri și faci planuri pentru o excursie de sărbători. Planurile tale includ și casa, reamenajarea spațiului de locuit sau o mutare.

Bani– Miercuri s-ar putea să te confrunți cu un blocaj financiar sau cu un eveniment brusc și neașteptat.

Muncă– Se menține nemulțumirea legată de sarcinile de serviciu și de problemele de comunicare pe care le întâmpini în relațiile cu colegii. Încerci să organizezi cât mai bine lucrurile, să cauți să faci niște protocoale pentru a fi clară situația, însă te lovești de probleme. Decizi să nu renunți și să încerci mai departe să existe niște reguli stricte.

 

Horoscop Leu săptămâna 6 - 12 decembrie 2021


Dragoste– Săptămâna se anunță dificilă în sfera sentimentală, pentru că ai avut niște așteptări, care s-au transformat în dezamăgiri. Relația de cuplu este de ceva timp încercată de către Saturn, iar contextul astral aduce niște conștientizări.

Bani – Posibil să amâni o plecare din cauze financiare. În weekend, cauți soluții de finanțare pentru o minivacanță de sărbători.

Muncă – Pe casa serviciului ai multe planete, care aduc și multă muncă, dar și ajutor de la colegi. Posibil toată lumea să apeleze la tine și să aibă nevoie de câte ceva și te oferi, însă s-ar putea să te suprasoliciți prea mult. Acordă-ți și ție momente de liniște și odihnă!

 

Horoscop Fecioara săptămâna 6 – 12 decembrie 2021


Dragoste– Începi săptămâna cu preocupări de natură sentimentală. Posibil să-ți aduci aminte de persoane din trecut, să le cauți sau poate te caută ele pe tine și să reiei o legătură. Dacă faci parte dintr-un cuplu, s-ar putea să fii nevoită să intervii într-un conflict între membrii familiei. 

Bani – În ce privește situația financiară, încasezi bani de luni și faci niște plăți, la niște rate sau utilități, dacă ți-au ajuns facturile. Pleci și la shopping pentru cadourile de sărbători. În rest, trebuie să te descurci cu ce ai, pentru că în această săptămână ar trebui să faci mici economii.

Muncă – Miercuri se anunță o zi destul de agitată, chiar dificilă la locul de muncă, cu blocaje sau situații care ar putea să te suprasolicite mai mult decât de obicei. S-ar putea să te opui unor schimbări, pentru că simți că nu este momentul acum să fie implementate. Joi vei avea un spirit de dreptate mai accentuat și vei pune la punct pe toată lumea care greșește.

 

Horoscop Balanță săptămâna 6 - 12 decembrie 2021


Dragoste– Săptămâna aceasta ai parte de niște conștientizări, să vină peste tine situații din trecut și să realizezi că ai făcut unele greșeli, pe care acum încerci să le îndrepți în relația cu partenerul de cuplu sau cu cei dragi. S-ar putea să vrei să faci o schimbare de casă, însă lucrurile nu se leagă chiar așa repede cum îți dorești.

Bani – În primele două zile din săptămână ai preocupări financiare, faci plăți și cadouri, niște sume de bani membrilor familiei.

Muncă– La serviciu, apar din nou momente de tensiune în relațiile cu colegii, cu șefii sau cu cei cu care desfășori activități. Ai avut impresia că lucrurile care nu mergeau au intrat pe un făgaș normal, însă a fost doar o impresie, pentru că acum revin aceleași probleme, parcă și mai încurcate decât erau.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 6 - 12 decembrie 2021


Dragoste– S-ar putea un eveniment brusc, neprevăzut, apărut în familie, să-ți dea peste cap programul pe care l-ai stabilit împreună cu partenerul de cuplu, așa că în a doua parte a săptămânii, miercuri și joi, fii flexibilă și nu-ți programa nimic. 

Bani – S-ar putea să ai parte de unele îngrijorări financiare, însă din punct de vedere financiar stai bine și nu apare niciun eveniment neprevăzut care să-ți dea peste cap situația financiară.  Este în contextul astral un aspect, dar care are legătură cu speculațiile financiare. Dacă nu faci artificii financiare, care să-ți spună în pericol banii, atunci n-ai de ce să-ți faci griji.

Muncă – Săptămâna aceasta este ultima săptămână în care Marte, guvernatorul tău, îți traversează zodia, așa că trebuie să profiți de această energie pentru a-ți duce la bun sfârșit obiectivele. În relațiile cu cei cu care lucrezi ești fermă și radicală și nu tolerezi unele comportamente sau neîndeplinirea unor sarcini, care pot să strice tot lanțul și cei care își fac treaba să stea după cei care nu sunt serioși.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 6 - 12 decembrie 2021


Dragoste– Dacă faci parte  dintr-un cuplu este posibil să iasă la suprafață unele nemulțumiri legate de familie, de membrii care se amestecă în relația voastră. Dacă ești singură, îți faci prea multe iluzii cu privire la începutul unei relații. Mergi cu pași mici și siguri și fără așteptări, ca să nu ai dezamăgiri.

Bani – Începi săptămâna cu încasarea unor sume de bani, însă atenție că s-ar putea să-ți cam scape printre degete banii și să te trezești peste câteva zile că nu știi ce ai făcut cu ei!

Muncă – Doar săptămâna aceasta trebuie să mai ai răbdare, pentru că de săptămâna viitoare, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia ta și-ți va aduce energia de care ai nevoie să demarezi proiecte sau să le închei cu succes pe cele pe care le ai acum. Evenimente neprevăzute pot să aibă loc la serviciu, în relațiile cu colegii, iar ziua de 8 decembrie vine cu un blocaj la nivel de comunicare sau în ce privesc deplasările. Posibil o situație care apare la mijlocul săptămânii să fie ca un fel de avetisment a ceea ce poate să se întâmple înainte de sărbători cu câteva zile.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 6 - 12 decembrie 2021


Dragoste– În primele două zile din săptămână te preocupă imaginea ta. Ai nevoie de o reinventare personală și ai niște dialoguri în acest sens cu persoane aproapiate, cu partenerul, dacă faci parte dintr-o relație. Dacă ești singură și vrei să cucerești pe cineva, ceri niște sfaturi prietenilor.

Bani – Contextul astral aduce preocupări pentru sectorul financiar, așa că miercuri te confrunți cu o problemă, deoarece trebuie să recuperezi niște bani dintr-o comandă, care, ori nu mai vine, ori nu ești mulțumită de produsul primit. 

Muncă– Posibil, la serviciu, în această săptămână să înțelegi mai greu ce ai de făcut, pentru că nu ți se explică clar, fiecare vrea altceva și de aici să apară o stare de confuzie și haos. De joi încolo ai un spirit de dreptate mai puternic și s-ar putea să iei apărarea unor colegi care au muncit mult și în loc să primească aprecieri, sunt mustrați din diverse cauze.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 6 - 12 decembrie 2021


Dragoste– Ești tentată să amesteci treburile profesionale cu iubirea și poate ar trebui să te gândești mai bine, chiar dacă te-ai îndrăgostit de cineva cu care lucrezi la un proiect sau de un prieten cu care desfășori niște activități extraprofesionale. Tinzi să mergi spre o aventură, însă ar trebui să te gândești să nu ajungi la o dezamăgire. Poate ar trebui să mai aștepți puțin să treacă niște aspecte care te bulversează.

Bani – Preocupări bănești ai în weekend, când încerci să recuperezi niște sume de bani de la persoane care te tot amână.

Muncă – Se anunță o săptămână dificilă la serviciu, cu multe sarcini, care vin din toate părțile de ai impresia că nu se mai termină. Nu stai foarte bine cu comunicarea și s-ar putea să reactioneazi puțin mai agresiv atunci când interlocutorii tăi nu ți se adresează cu respect sau ridică tonul. Ziua de 8 decembrie este cea mai dificilă, cu evenimente care te pot destabiliza emoțional dacă nu vei avea pe cineva care să te susțină.

 

Horoscop Pești săptămâna 6 - 12 decembrie 2021


Dragoste– Relația cu partenerul de cuplu poate trece prin niște momente critice pentru că Neptun, guvernatorul tău, și Mercur, guvernatorul casei relațiilor, se află într-un aspect dizarmonic, lucru care aduce în cuplu tot felul de neînțelegeri, supărări sau o comunicare mai puțin bună.

Bani- Posibil miercuri să ai niște dialoguri despre salarizare și să-ți spui șefilor nemulțumirile pentru că munca nu-ți este răsplătită așa cum ar trebui. Contextul astral al săptămânii îți aduce o serie de nemulțumiri pe mai multe planuri, însă cel mai important este sectorul financiar.

Muncă – Săptămâna aceasta ai o viață socială activă. Iei legătura cu multe persoane și ești în centrul atenției. Pregătești proiecte și stabilești contracte, relații și parteneriate. Poate ziua de miercuri să fie puțin mai dificilă din punct de vedere profesional, dar blocajele au rolul să împiedice, pentru a ieși lucrurile mai bine decât în acel moment.

Share în bucate cu Alex Petricean - Hummus de conopidă
 
 

related posts

Modifică setările cookies