Horoscop săptămânal 19-25 august 2019. Cum stai cu dragostea, banii și cariera în această perioadă


Află ce îți rezervă astrele pentru aceasta perioadă și citește mai jos horoscopul săptămânii 19-25 august 2019


HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Ar fi de preferat să comunici cât mai mult cu partenerul tău, cu privire la lucrurile pe care le puteți îmbunătăți în relația voastră.

Bani - Lucrurile merg din ce în ce mai bine, dar cu toate acestea încearcă să faci și mici economii.

Carieră - Vei avea foarte multe idei creative, iar acest lucru va crea o impresie plăcută superiorilor tăi. Ar fi de preferat să nu te plafonezi, ci să rămăi la fel de perseverentă ca înainte.

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - Învață să accepți și punctul de vedere al partenerului și nu face o dramă, dacă lucrurile nu ies mereu așa cum ți-ai propus.

Bani - Apar vești bune. Există șansa să primești o mărire de salariu sau  ca un prieten să-ți restituie o sumă de bani, pe care ți-o datora.

Carieră - Îți vei canaliza foarte mult atenția asupra unor noi proiecte. Dacă ai idei îndrăznețe, nu te sfii să le prezinți în fața șefului sau a colegilor.

HOROSCOP  GEMENI

Dragoste - Relația cu partenerul merge din ce în ce mai bine, dar cu toate acestea vino cu cât mai multe lucruri noi în relația voastră.

Bani - Nu au loc foarte multe schimbări majore la acest capitol, dar cu toate acestea, încearcă să faci economii pentru planurile viitoare pe care le ai.

Carieră - Dacă te simți extenuată sau suprasolicitată, ar fi de preferat să-ți rezervi timp liber și pentru tine.  

HOROSCOP RAC

Dragoste - Ar fi de preferat să-i arăți mai multă afecțiune partenerului și să petreci cât mai mult timp în preajma lui.

Bani - La capitolul finanțe lucrurile stau foarte bine, astfel că poți să să te răsfeți și tu un pic. Nu te mai gândi la bani, ci bucură-te mai mult de vară.

Carieră - Pot apărea noi oportunități de job. Dacă simți că vrei să faci o schimbare în carieră, acum este momentul ideal.

HOROSCOP LEU

Dragoste - Există posibilitatea să apară anumite schimbări în cuplul tău. Lasă-te ghidată de ce îți spune inima și nu lua decizii doar pe moment.

Bani - Există posibilitatea să găsești o nouă sursă de venit. Cu toate acestea, evită să faci achiziții semnificative.

Carieră - Folosește-te de ideile inovative pe care le ai, pentru a crea o impresie cât mai bună în fața superiorilor tăi. Dacă ești muncitoare și perseverentă, pot aparea și anumite beneficii.

HOROSCOP FECIOARĂ

Dragoste - Dacă simți anumite tensiuni între tine și partener, cel mai bine ar fi să discutați despre acest lucru și să găsiți împreună o soluție. 

Bani - Pentru că tot anul ai facut economii, acum poți să-ți satisfaci și tu anumite capricii. Dacă vrei să încerci un lucru nou, nu te zgărci la bani și bucură-te de moment.

Carieră - Pot apărea anumite schimbări majore la locul de carieră. Încearcă să profiți de fiecare ocazie pentru a-ți arăta potențialul.

HOROSCOP BALANȚĂ

Dragoste - Lucrurile merg din ce în ce mai bine în relația ta. Cu toate acestea, nu ezita să-ți surprinzi partenerul cu ideile tale creative.

Bani - Nu apar foarte multe schimbări la acest capitol. Ar fi de preferat ca atunci când îți faci planurile de viitor să iei în considerare și bugetul de care dispui.

Carieră - Pot apărea anumite conflicte cu colegii de la carieră. Nu te motiva și încearcă să tratezi problema cu cât mai mult calm. Lucrurile se vor rezolva în cele din urmă.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Cu toate că treci printr-o perioadă dificilă, iubitul tău te va sprijini necondiționat. Găsește în acest suport un nou mijloc de a vă consolida relația.

Bani - Pot apărea anumite suprize pe plan finaciar. Cu toate acestea, nu cheltui toți banii, ci încearcă să faci și anumite economii.

Carieră - Chiar dacă îți vei canaliza toată atenția asupra job-ului, nu te distanța de cei dragi. După ce îți îndeplinești toate sarcinile, bucură-te de compania celor dragi.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Dragoste - Petrece cât mai mult timp cu partenerul tău și pregătește-i cât mai multe surprize. Profită de vară și propune-i o vacanță exotică.

Bani - Pot apărea numite cheltuieli imprevizibile, care îți pot afecta bugetul. Nu te demotiva, ci încearcă să strângi cureaua, până lucrurile revin la normal.

Carieră -  Încearcă pe cât de mult să ieși din zona ta de confort și să preiei și sarcini care să te provoace. Profită de fiecare moment pentru a învăța cât mai multe lucruri noi.

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Atunci când vrei să-ți impui punctul de vedere în fața partenerului, încearcă să fii cât mai diplomatică. Nu îi răni orgoliul și nu-l face să se simtă inferior ție.

Bani - Reușești să-ți ții bugetul în frâu. Ai găsit un echilibru, astfel că te poți bucura de vară, dar reușești să pui și bani deoparte.

Carieră - Săptămâna aceasta poate marca un nou capitol pe plan profesional. Ia în calcul toate oportunitățile care apar și ia decizia cea mai favorabilă.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Dragoste - Ar fi de preferat să nu mai ții în tine anumite frustări, ci să-i spui partenerului ce te deranjează. În acest fel poți evita o ruptură.

Bani - Lucrurile par să intre pe un făgaș normal, astfel că nu vei simți motive de îngrijorare pe plan financiar.

Carieră - Evită conflictele cu colegii sau superiorii tăi. Dacă ceva nu te mulțumește, împărtășește-le celorlați punctul tău de vedere.

HOROSCOP PEȘTI

Dragoste - Pot apărea anumite dubii sau episoade din trecut, ce îți vor crea o stare de confuzie. Ar fi de preferat să nu iei decizii pe moment.

Bani - Există șansă să primești o mărire de salariu, sau alte beneficii. Profită de moment și răsfață-te.

Carieră - Nu rata nici o  ocazie de a excela în fața superiorilor tăi. Apelează la ideile creative și la simțul umorului pentru a-i atrage de partea ta. 

related posts