Horoscop zilnic 12 august 2020. Fecioarele sunt vedete la locul de muncă, vezi ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 12 august 2020.


Berbec

Contextul astral de astăzi îți rezervă un schimb de informații utile care are legătură cu petrecerea vacanței. Gândul ți-e numai la relaxare și la a scăpa de responsabilitățile de la serviciu. În planul sentimental, dacă ești singură și faci o deplasare scurtă, ai putea să cunoști o persoană, care să-ți atragă atenția.

Taur

Au loc astăzi discuții pe teme financiare fie acasă, fie la locul de muncă, unde trebuie să administrezi un buget. În partea a doua a zilei ești tentată să pleci la cumpărături și ar fi recomandat să ai cu tine o listă și să nu te abați de la ea.

Gemeni

Luna ajunge astăzi în zodia ta, așa că vei avea dispoziție bună și îi vei molipsi și pe cei de lângă tine. Sectorul comunicării este bine susținut, iar întâlnirile și negocierile sunt favorabile, dar și susținerea unui interviu, proiect, lucrare, în cadrul unor workshopuri, seminarii, activități care se desfășoară online.

Rac

Posibil astăzi să fii agitată și să începi mai multe lucruri deodată, sarcini în care încerci să te împarți și să nu te poți concentra să le duci la capăt. Cel mai bine ar fi să faci pauze mai dese, să nu-ți soliciți prea mult atenția și totul va fi bine până la finalul zilei. Noroc cu micul benefic, Venus, care-ți aduce protecție și te salvează din situații limită.

Leu

Contextul astral de astăzi, cu Luna care îți activează casa prietenilor, a grupurilor sociale și a proiectelor pe termen lung, aduce dialoguri și întâlniri cu prietenii, preocupări pentru lansarea unui proiect și participarea la diverse evenimente. În sfera profesională se cere atenție pentru a nu lua decizii pripite.

Fecioară

Configurația astrală de astăzi te face vedetă la serviciu, în cercul de prieteni sau apropiați. Înregistrezi un succes și vei fi în prim-plan. Preocupările tale principale vor fi sfera profesională, direcția în carieră și relația cu șefii. În planul sentimental, posibil să-ți aduci aminte de o iubire din trecut și acest lucru să te răscolească.

Balanță

Ești astăzi preocupată să rezolvi chestiuni birocratice, faci vizite pe la diferite instituții să închei niște contracte, iei legătura cu instituții de învățământ și ai dialoguri și schimburi de opinie cu persoane care ar putea să te ajute în ce privește drumul în carieră. Dacă te afli în vacanță, ai parte de aventură și multă distracție.

Scorpion

Astăzi primești o sumă de bani de la familie, un cadou sau un sfat util, care ar putea să te ajute să închei un contract cu beneficii financiare însemnate. Dacă pleci într-o călătorie, mergi la shopping să-ți cumperi cele necesare.

Săgetător

Contextul astral de astăzi este favorabil propunerii unor contracte partenerilor de afaceri. În planul personal, traversezi o perioadă bună din punct de vedere afectiv și îi faci o surpriză partenerului de cuplu.

Capricorn

Se anunță o zi aglomerată la locul de muncă și o dispoziție bună de a discuta cu superiorii despre bugetele pe care le aveți în perioada următoare. Posibil să afli de la niște colegi informații legate de unele drepturi ce ți se cuvin să le primești în următoarea perioadă.

Vărsător

Contextul astral de astăzi îți aduce multă inspirație, creativitate într-o activitate pe care o desfășori pe cont propriu. Totodată, pe seară poți ieși în oraș cu prietenele la shopping, la o terasă în aer liber sau la o plimbare în parc. 

Pești

Ai parte astăzi de emoții intense în planul sentimental și totul poate să pornească de la un dialog cu cineva din familie, căruia i te destăinui. Posibil discuția să te răscolească atât de mult încât ți se dă peste cap întreaga zi.

related posts

Modifică setările cookies