Horoscop zilnic 22 februarie 2019. Peștii se pregătesc pentru un eveniment, vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 22 februarie 2019.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC

 

Dacă în prima parte a zilei te arăți nerăbdătoare să rezolvi câteva dintre obligațiile pe care le ai la locul de muncă, spre după-amiază îți dai seama că o singură zi nu este suficientă pentru a finaliza toate lucrurile, astfel încât iei decizia de a lasă totul pe săptămâna viitoare și de a te bucură de weekend.

 

TAUR

 

Ai așteptat această zi toată săptămâna, pentru că știai că odată cu ea va începe o mică vacanță pentru ține. Alături de partenerul tău sau de prietenele tale, te pregătești pentru un weekend prelungit, în care te vei bucură de aerul curat de munte sau din altă țară și de relaxare.

 

GEMENI

 

Simți o puternică nevoie de afecțiune și nu faci altceva toată ziua decât să stai în compania iubitului tău. Fie că mergeți la un restaurant, fie faceți o plimbare prin parc sau va uități la un film bun, tot ce contează astăzi pentru tine este să fii lângă el.

 

RAC

 

După o săptămână aglomerată și grea, astăzi simți din plin efectele ei. Deși până acum preferai să petreci cu prietenii în orice zi liberă pe care o aveai, astăzi nu vrei decât să te odihnești, iar în acest sens, patul este cel mai bun prieten al tău.

 

LEU

 

Ai de susținut un examen important în curând, motiv pentru care astăzi nu vrei să ieși din casă. Eșți morocănoasă și îngrijorată că nu ai reușit să înveți cât îți propusesei până acum, însă nu uită că panică nu duce la nimic bun. Bea o cană cu ceai, plimbă-te o ora prin parc și vei vedea că îți vei recăpăta forțele.

 

FECIOARA

 

Deși ți-ai pus toate speranțele că astăzi te vei odihni și îți vei recăpăta forțele după o săptămâna solicitantă, se pare că și ziua de azi va fi că oricare altă zi lucrătoare. Eșți chemată la birou sau primești un email la care trebuie să răspunzi de urgență și toate planurile pe care ți le-ai făcut pentru astăzi dispar.

 

BALANȚă

 

De la primele ore ale dimineții ești pusă pe fapte mari și imediat după ce îți bei cafeaua, te închizi în biroul tău și pui la cale un plan perfect pentru o nouă reușită în plan profesional. La cât ești de tipicară și atentă, cu siguranță totul va merge că pe roate.

 

SCORPION

 

Ai primit o invitație la o petrecere sau la un eveniment și ești nevoită să participi de urgență la o sesiune de shopping. Că să nu pierzi timpul încercând să te hotărăști ce să alegi, este de preferat să mergi cu o prietenă care te cunoaște bine și să faci alegerile vestimentare corecte.

 

SĂGETĂTOR

 

Ești hotărâtă să aloci întreagă zi propriilor plăceri, astfel încât începi de dimineață cu diverse programări la cosmetică și coafor, după care te pregătești pentru o ieșire la un restaurant sau la o cafenea, împreună cu prietenele tale, unde te vei relaxa la o discuție lungă, că odinioară.

 

CAPRICORN

 

După câteva zile în care nu ai fost în cea mai bună relație cu partenerul tău de viață, astăzi ești dispusă să renunți la orgolii și să faceți pace. Ce poate fi mai frumos decât o împăcare, mai ales când știi că ai alături un om cu adevărat deosebit?

 

VĂRSĂTOR

 

Este ziua ideală pentru a le oferi celorlalți sprijinul de care au nevoie. Poate nu-ți stă în fire de obicei să te oferi să ajuți, însă astăzi acest lucru ar însemna cu siguranță destul de mult pentru unii dintre prietenii tăi, care nu traversează o perioadă tocmai bună.

 

PEȘTI

 

Te pregătești intens pentru un eveniment ce va avea loc în curând și în cadrul căruia tu vei fi personajul principal. Încă de la primele ore ale dimineții te ocupi de ultimele cumpărături, astfel încât tot ce ți-ai propus să iasă conform planului.

related posts

Modifică setările cookies