Horoscopul zilnic 2 august 2019. Fecioarele vor întâlni o persoană specială, vezi ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua vineri 2 august 2019


Berbec

Berbecii ar trebui să se gândească doar la lucrurile bune din viața lor și să aibă o atitudine cât mai pozitivă. Ziua de astăzi este ideală pentru o reunine de familie sau pentru a-ți petrece compania în preajma celor mici. O plimbare prin natură este mai mult decât binevenită. Încearcă să-ți petreci timpul focusându-te pe ceea ce te face fericită și te împlinește.

Taur

Taurii vor fi foarte productivi astăzi, mai ales că nu va exista nimic care să le perturbe planurile. Este momentul ideal să te folosești de această determinare pentru a te face remarcată și pentru a crea o impresie bună la muncă. Dacă te afli în vacanță, profită la maxim de ea și gândește-te la lucrurile pe care le poți face pentru a-ți îmbunătăți și starea de spirit. Rezervă-ți timp pentru a focusa asupra perspectivelor tale în viață.

Gemeni

Pentru Gemeni ziua de astăzi nu este cea mai bună zi pentru a oferi sfaturi, nici măcar apropiațiilor. În ceea ce privește aspectele din viața personală, ascultă-ți instinctul, chiar dacă la început nu pare cea mai bună idee. Această abordare ar trebui evitată în probleme ce țin de planul profesional și financiar. În aceste două domenii ar trebui să analizezi de mai multe ori deciziile pe care vrei să le iei.

Rac

Racii vor descoperi cum unele probleme vor dispărea în mod misterios. Ziua de astăzi poate marca pentru unii încheierea anumitor conflicte cu vecinii sau pentru alții câștigarea unui proces. Având în vedere că probleme tale par să se sfârșească, s-ar putea să nu te deranjeze vizita unei persoane cu care nu te înțelegi. Încearcă pe cât de mult poți să eviți discuțiile despre avere sau moșteniri.

Leu

Lei vor lua decizii majore în ceea ce privește viitorul lor. Una dintre decizii ar putea fi aceea ce a-ți schimba înclinația profesională. Ziua de astăzi aduce șansa de dobândi locul de muncă mult visat, deși acest lucru poate implica și alte schimbări. Dacă ești într-o relație, poți lua în calcul posibilitatea de a te despărți de iubitul tău. Cu toate că aceste schimbări pot părea dificile, trebuie să te gândești că sunt pentru bine tău.

Fecioară

Fecioarele vor simți cum le este îngrădită libertatea de a alege. Un cadru rigid stabilit de șef, de o rudă sau pur și simplu de anumite circumstanțe pot fi motivul acestei condiționări. În acest caz încearcă să ai o atitudine cât mai pozitivă și să nu te demotivezi. Seara vine la pachet cu vești bune și cu anumite oportunități ce te vor încânta. Este posibil să primești o vizită din parte unui prieten bun, sau să întâlnești o persoană ce îți va da lumea peste cap.

Balanță

Balanțele ar trebui să ia atitudine pentru că un val de oboseală îi va copleși. Această stare de extenuare poate apărea în urma solicitării de la muncă, sau din cauza implicării prea mare pe care o ai în viața personală sau în relațiile cu prietenii. Ar fi de preferat să combini munca cu mici pauze și nu te focusa foarte mult timp doar pe o singură sarcină. Seara ți-o vei petrece alături de cei dragi, pe care îi vei surprinde cu creativitatea și spontaneitatea ta.

Scorpion

Scorpionii ar trebui să fie foarte prudenți astăzi, deoarece sunt predispuși micilor accidentări. Evită să te suprasoliciți psihic și acordă mai mult timp relaxării. Ar fi de preferat să-ți petreci timpul în compania copiilor. O plimbare prin parc sau un picnic sunt cele mai bune metode de te relaxa și de a te binedispune. Ține-te departe de achizițiile care nu-ți sunt necesare, pentru că îți poate afecta bunăstarea financiară.

Săgetător

Săgetori vor resimți un sentiment de depresie astăzi. Vei fi copleșită de foarte multe probleme și vei avea avea senzația că nu vei putea trece peste. Încearcă să adopți o atitudine pozitivă, pentru că  problemele se vor rezolva. Nu te sfii să ceri sfatul persoanelor în care ai încredere și care te-au mai ajutat să treci peste aceste obstacole în trecut. Ziua de astăzi nu este benefică pentru a face confesiuni cu privire la sentimentele tale sau pentru a face achiziții semnificative.

Capricorn

Capricornii ar trebui să se țină departe de mincinoși și șarlatani. Există șansa să te simți dezamăgită. Atunci când vrei să acționezi nu uita să apelezi la logică și prudență. Dacă vezi că sarcinile de la muncă te copleșesc ia-ți zi liberă de la muncă și relaxă-te în fața canapelei. Cu toate că ești tentată să faci asta, finalizează-ți sarcinile mai întâi. Seara ți-o vei petrece în compania familiei.

Vărsător

Vărsătorii se vor gândi astăzi la soartă și la destin. Unii își vor îndrepta atenția asupra relației, alții se pot axa pe crearea unui plan de economii sau se vor gândi cum să-și mărească veniturile. Evită activitățile ce te extenuează fizic și discuțiile intelectuale pentru a nu intra în conflict cu interlocutorul tău. 

Pești

Pești își vor întrepta atenția asupra restabilirii contactului cu o persoană cu care nu au mai vorbit de foarte mult timp. Această persoană poate fi un posibil client, prieten, sau un fost partener. Dacă lucrurile nu decurg cum îți dorești tu o călătorie la piscină sau mare ar putea fi remediul potrivit pentru a te scoate din starea proastă. 

related posts

Modifică setările cookies