Horoscopul zilnic 20 iulie 2019. Racii află un secret al persoanei iubite, vezi ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă asterle pentru ziua de sâmbătă 20 iulie 2019

Tag-uri:

Berbec

Dacă te simți obosit sau supărat, nu te forța să zâmbești. Canalizarea energiei într-o emoție falsă nu îți va reglementa starea de spirit pe parcursul zilei și vei fi vulnerabilă la impulsul de a te descărca pe cineva. În această după-amiază, încearcă să îți planifici activitățile astfel încât să uiți de serviciu atunci când ieși din casă pentru a avea parte de relaxarea binemeritată. Dacă preferi să stai în casă, ia în considerare o reparație sau o mutare despre care ai discutat.

 

Taur

O vizită neașteptată îți va lumina ziua. Posibil ca vizitatorul să fie un prieten vechi, iubit sau o rudă care locuiește foarte departe. De asemenea, astăzi, sunt șanse mari să achiziționezi un obiect de care ai nevoie la reducere, așa că nu ezita să mergi la cumpărături. În orice caz, ar fi de preferat să lași conversațiile sentimentale pentru altă dată deoarece poți risca să fii înțeleasă greșit.

 

Gemeni

Astăzi, satisfacția de sine este un dar. Este foarte probabil ca problemele legate de dragoste și finanțe să ia o întorsătură pozitivă. Cu toate acestea, ar fi mai bine să lăsați cumpărăturile pentru altă zi în efortul de a găsi cele mai bune oferte. În schimb, ar fi bine ca astăzi să te concentrezi pe îmbunătățirea relațiilor cu cei apropiați.

 

Rac

Este posibil ca persoana iubită să te surprindă astăzi. Un prieten apropiat îți poate oferi un cadou care, chiar dacă este drăguț, nu este prea folositor. Este posibil ca persoana specială pe care o căutai să îți iasă în cale. Dacă ești deja într-o relație, se poate ca partenerul tău să îți împărtășasca un secret pe care îl ascunde de ceva vreme. În orice caz, în cea mai mare parte a zilei vei fi surprinsă plăcut, așa că lasă-te dusă de val.

 

Leu

Relațiile pe care le începi astăzi s-ar putea să fie scurte, dar incendiare. Gândește-te la asta când te decizi să te apropii de cineva. În plus, astăzi nu este o aliniere favorabilă achizițiilor mari sau participării la competiții pe termen lung. Dacă nu ai alte planuri, ar fi bine sa te odihnești după saptamâna anterioară de lucru.

 

Fecioară

În timp ce realitatea exterioară rămâne liniștită, este foarte posibil ca pe interior să te simți neliniștit, îndoit sau nostalgic. Nu lăsa aceste sentimente negative să te îndemne să contactezi pe cineva care te-a rănit emotional în ultima perioadă. În schimb, canalizează-ți energia asupra lucrurilor care te fac cu adevărat fericită, precum lectura sau un hobby favorit.

 

Balanță

Nu lăsa stylingul excesiv să te distragă de la șarmul tău natural atunci când îți alegi outfitul de astăzi. Ar fi mai potrivit să porți ceva practic deoarece sunt șanse mari să apară coincidențe si evenimente neprevăzute de-a lungul zilei. Ar fi bine să te apuci de proiectele îndelungate începând de mâine. 

 

Scorpion

Astăzi, insipirația va scoate la iveală artistul din tine. Indiferent dacă te exprimi prin pictură, sculptură, scris sau chiar un tip de design, urmează-ți inima si lasă-te condusă de inspirație. Ai grijă de sănătatea ta și fă-ți timp pentru curățenie. Tot astăzi vei realiza că poți să ieși din rutina de zi cu zi.

 

Săgetător

Reprogramarea unei vacanțe poate fi în avantajul tău dacă traficul se aglomerează pe toate rutele care duc către destinația ta. În afară de asta, ziua de astăzi ar trebui să meargă destul de bine. În această după-amiază, este posibil ca o persoană cu care nu te-ai mai văzut de mult timp să te contacteze sau să fii invitat la o zi de naștere în familie. Dacă ești singură, soarta îți poate aduce în cale o persoană specială.

 

Capricorn

S-ar putea ca astăzi să te simți dată la o parte la serviciu din cauza unui conflict. Încearcă să nu lași acest eveniment să îți doboare moralul. Cu toate acestea, este foarte posibil ca această după-amiază să fie plină de surprize de la prietenii tăi, care vor încerca să te înveselească. Distrează-te și trăiește clipa pentru a-ți reîncărca bateriile pentru restul săptămânii.

 

Vărsător

Nu uita să fii sinceră cu tine însăți. Încearcă să stai departe de situații care pot duce la conflicte. Această după-amiază va fi un prilej excelent să îți aduni prietenii vechi și să petreceți timp împreună, depănând amintiri și făcând altele noi. Doar amintește-ți să stai departe de tehnologie când ieși în oraș.

 

Pești

Atunci când îți dedici timpul ajutându-i pe cei din jurul tău, amintește-ți că e posibil ca ei să nu fie atât de recunoscători cum te-ai fi așteptat. Acest lucru este valabil mai ales astăzi, astfel încât vei avea ocazia să reflectezi asupra motivului pentru care le acorzi ajutorul. Asigură-te că răspunsul este pentru că îți pasă de persoana pe care o ajuți si ca vrei să o ajuți, nu pentru că îți dorești atenția ei deoarece acest lucru ar putea duce mai târziu la afecțiuni emoționale.

related posts

Modifică setările cookies