Horoscopul zilnic 3 august 2019. Berbecii vor întâlni o persoană specială, vezi ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua  de sâmbătă, 3 august 2019:


Berbec

Pentru unii Berbeci ziua de astăzi va fi una de neuitat. Fie că o să întâlnești o persoană necunoscută ce te va intriga sau că o să dezvolți sentimente față de un bărbat, soarta te va surprinde cu foarte multe lucruri. Destinul poate marca pentru unii un nou început sau o nouă sursă de venit. Berbecii tineri vor învăța cum să-și impună autoritatea în rândul familiei, iar cei mai în vârstă vor învăța să nu se mai îngrijoreze în privința vârstei pe care o au. 

Taur

Taurii își vor dedica ziua relaxării și nu vor lăsa pe nimeni să le perturbe starea de bine. Ar fi de preferat să nu conduci foarte mult timp, dar dacă ești nevoită să faci acest lucru, roagă pe cineva care are experință în acest domeniu să te însoțească. Dacă ai început de curând un nou capitol din viața ta, încearcă să adaugi cât mai multe lucruri inedite de făcut pe lista ta.

Gemeni

Gemenii vor învăța că nu pot controla toate lucrurile din viața lor. Ar fi de preferat să nu îți forțezi partenerul să facă tot ce ți-ai propus. Dacă te vei simți încordată, încearcă să te detașezi de tot și să te relaxezi. În acest fel, poți apela și la pasiunile tale. O parte din timp ți-o vei petrece reflectând asupra sentimentelor tale. Nu te sfii din când în când să-ți arăți și latura mai feminină.

Rac

Racii se vor afunda foarte mult în gândurile lor, iar acest lucru le va crea confuzie. Discută despre problemele tale și focusează-te pe sfaturi și îndrumări, nu pe analiza problemelor. Pe seară există șansa să ai parte de o surpriză neplăcută din partea partenerului. Nu te enerva, ci mai bine apelează la hobby-uri pentru a-ți schimba dispoziția.

Leu

Leii ar trebui să acționeze de unii singuri și să nu lase totul în voia destinului. Ar fi de preferat să acorzi o atenție deosebită problemelor financiare și personale și să nu iei decizii pripite bazate pe instinct. Încearcă să eviți conflictele cu colegii. Seara ți-o vei petrece în compania apropiaților în oraș. 

Fecioare

Fecioarele vor cauza anumite probleme în afacerile lor personale. Acest lucru poate fi cauzat de faptul că ai stat separată de prieteni și rude o lungă perioadă. Există riscul să primești vești neplăcute referitoare la apariția unor afecțiuni. Pe de altă parte, norocul îți va surâde de multe ori astăzi. Dacă vrei să-ți petreci weekend-ul bucurându-te de mare și soare, ar fi de preferat să te gândești, mai întâi, la sănătatea ta.

Balanță

Balanțele vor avea parte de o vizită neașteptată ce nu le va crea mare plăcere. Fie că e vorba de un prieten care vrea doar să se laude în fața ta, fie o rudă care vrea să intervină în lucrurile tale, nu te va încânta foarte mult vizita primită. Seara ți-o  vei petrece în compania familiei. Încearcă să organizezi anumite evenimente sau să planifici mici călătorii pentru a-ți consolida relația cu membrii familiei.

Scorpion

Scorpionii ar trebui să nu dea curs sentimentului de răzbunare. Încearcă să depășești momentul și să blochezi astfel de gânduri. Canalizează-ți atenția către lucrurile care te fac fericită și care te relaxează. În acest caz mergi la film, de preferat să fie comedie. După amiază este posibil să ai parte de o vizită din partea unei persoane neașteptate, iar seara ți-o  vei petrece în compania prietenilor. Ziua de astăzi nu este ideală pentru a ieși la întâlniri romantice.

Săgetător

Săgetătorii își vor îndrepta atenția asupra afacerilor. Ar fi de preferat să faci o reunine de familie, pentru a discuta despre anumite subiecte esențiale ce țin de venit sau de noi achiziții. Acordă o atenție deosebită copiilor, mai ales dacă aceștia au nevoie de sprijinul tău. Astăzi este ziua ideală pentru a întâlni oameni noi sau pentru a implementa anumite idei creative.

Capricorn

Capricornii vor simți anumite presiuni ce țin de latura sentimentală. Dacă ești singură, acestă presiune poate apărea din cauza fricii de a-ți exprima sentimentele față de bărbatul pe îl placi. Fă-ți curaj, pentru că nu o să se întâmple nimic, dacă nu ieși din zona de confort. Dacă, în schimb, ești într-o relație, fi răbdătoare și comunicativă cu partenerul tău.

Vărsător

Pentru Vărsătorii care și-au propus să-și schimbe domiciliul, ziua de astăzi nu este cea mai potrivită. În schimb este o zi bună pentru a reflecta asupra sentimentelor tale și pentru a face noi cuceriri. Dacă simți că vrei să faci o schimbare ce ține de aspectul fzic, nu te sfii, ci încearcă cât mai multe lucruri noi.

Pești

Peștii vor face o reprospectivă asupra sănătății fizice și mentale. Ar fi de preferat să introduci în alimentația ta fructe și legume și să te apuci de făcut exerciții fizice. Astăzi nu este ideal să faci declarații de dragoste sau să alegi cadouri pentru persoana iubită. Fii cu ochii în patru, mai ales că există șansa să faci o achiziție semnificativă. 

related posts

Modifică setările cookies