I-a alunecat frâna! Supermodelul Soraja Vucelic a ajuns cu Lamborghini în piscină


Sârboaica Soraja Vucelic (32 de ani) e o adevărată bombă-sexy pe rețelele de socializare, delectându-și admiratorii cu nenumărate fotografii provocatoare.


Aflată în vacanță pe Coasta de Azur, modelul a avut parte de un incident mai puțin întâlnit.

Mai precis, Soraja și-a șocat apropiații și fanii cu un anunț uluitor pe pagina de Instagram. „Când îți alunecă frâna și ajungi cu lambo în piscină”, s-a amuzat tânăra, cerându-și scuze cu precizările „ooops” și „sorry”.

Citește și: Cum arată, la 63 de ani, Iman, primul supermodel de culoare din istorie

Într-un scurt filmuleț făcut chiar de ea, plimbându-se pe tocuri, se vede clar cum mașina Lamborghini de culoare albastră e ridicată de pe marginea piscinei, fiind încă o enigmă dacă Soraja și-a condus bolidul de lux în apă sau doar în apropierea bazinului. Evident, nu toate comentariile primite la această postare i-au fost favorabile. „Important e să nu-ți strici tocurile”, a ținut să-i transmită cineva.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

 

Model, prezentatoare TV și actriță în țara sa natală, Soraja Vucelic a avut în urmă cu câțiva ani o scurtă aventură cu fotbalistul brazilian Neymar. Când juca la FC Barcelona, sud-americanul i-a trimis sârboaicei inclusiv un avion privat pentru ca aceasta să poată ajunge mai repede în Spania.

Sursa foto: Instagram

Vezi și: Profil de celebritate - Emily Ratajkowski

 

related posts

Modifică setările cookies