I-a uluit pe toți din sală. Modelul care a creat isterie cu mersul lui ciudat pe catwalk


Leon Dame este noua senzație de pe rețelele de socializare. Modelul a făcut show la prezentarea noii colecții Maison Magiela cu mersul său straniu. Până Anna Wintour, editorul șef Vogue, a fost cucerită de spectacolul inedit oferit de model. 


Anna Wintour rar poate fi mișcată sau impresionată de ceva. De data aceasta însă, femeia numărul 1 de la Vogue a fost toată numai un zâmbet. Leon Dame i-a cucerit pe toți din sală cu mersul său neobișnuit și cu privirea “pătrunzătoare”. Până și Rihanna i-a dat follow pe Instagram după o asemenea prestație.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Leon Dame (@leondame) pe

În vârstă de 20 de ani, modelul german este deja numit viitorul mare “star” din lumea modei, iar rețelele de socializare au viralizat zeci de filmulete cu mersul său teatral de la prezentarea Maison Magiela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de MilkX Taiwan (@milkxtaiwan) pe

Nu este însă prima oară când Leon face show. Modelul a avut o prestație asemănătoare și anul trecut la prezentarea aceleiași case de modă.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de isaklausnitzer (@isaklausnitzer) pe

Îmbrăcat într-o pereche de pantaloni scurți albi mulați, o jachetă de piele, o bonetă tip army și  încălțat cu o pereche de cizme cu toc, Leon Dame a fost deliciul serii la Paris Fashion Week.

 

FULLSCREEN
I-a uluit pe toți din sală. Modelul care a creat isterie cu mersul lui ciudat pe catwalk
  • /

related posts