I-a unit dragostea pentru pisici! Un bărbat a călătorit 4000 de kilometri să-şi cunoască iubita


Deşi trăiesc pe continente diferite, americanca Anna Hosey (25 de ani) şi britanicul Adam Lawrence (28 de ani) s-au cunoscut şi au devenit iubiţi prin intermediul unui grup de Facebook dedicat pisicilor.

Tag-uri:

Povestea de dragoste a început în spaţiul virtual în luna octombrie, atunci când Adam, un grafician din Londra, a postat o fotografie în care apare ţinându-şi în braţe pisica pufoasă. „Sunteţi amândoi foarte drăguţi”, a fost comentariul făcut de Anna, o stilistă din Chicago, aflată la peste 4000 de kilometri distanţă.

Practic, aceasta a fost prima conexiune între cei doi, lucru care nu l-a împiedicat însă pe bărbat să-i trimită Annei un mesaj privat, de la care s-a aprins o idilă în toată regula. ,,M-a uimit cât de repede ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun, inclusiv gusturile muzicale”, a declarat ulterior americanca.

După o relaţie de două luni bazată exlusiv pe telefoane şi chat-uri video, Adam Lawrence a decis că e cazul să-şi cunoască mai îndeaproape iubita, astfel că a traversat Oceanul. „Prin telefon amândoi am simţit că lucrurile au devenit romantice şi am fost curioşi să vedem dacă e la fel atunci când ne întâlnim. Totul a decurs natural şi foarte simplu, de parcă nu eram deloc necunoscuţi”, a mai relatat Anna Hosey.

Evident, mare amatoare de pisici, Anna are şi ea acasă un exemplar (pe numele său Kidden), cu care Adam s-a înţeles perfect încă din start. „În mod normal, Kidden nu interacţionează imediat cu persoanele străine, dar n-a fost cazul acum. E o privelişte minunată să-i vezi împreună”, a mărturisit femeia.

related posts